Cauza exploziei de la restaurantul din Caracal! Pompierii au descoperit de unde a pornit totul - Afla cum se simt cele trei victime

Cauza exploziei produse, vineri, într-un restaurant din Caracal, judeţul Olt, este manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de aragaz, poliţiştii întocmind în acest caz actele premergătoare pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, explozia s-a produs ca urmare a manevrării necorespunzătoare a unei butelii de aragaz de către administratorul localului.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia Caracal, care, împreună cu pompierii, au reuşit stingerea incendiului şi scoaterea celor trei persoane care se aflau în incinta imobilului, în momentul producerii exploziei. Din primele cercetări, s-a stabilit că explozia s-a produs ca urmare a manevrării necorespunzătoare a unei butelii de aragaz de către administratorul localului", se arată în comunicatul Poliţiei Olt.

Conform sursei citate, în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost rănite, vineri, în urma unei explozii produse într-un restaurant din Caracal.

Astfel, un bărbat de 27 de ani a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 90 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportat cu un elicopter la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Capitală. De asemenea, o femeie de 51 de ani, cu arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Craiova, iar o tânără de 22 de ani a fost internată la spitalul din Caracal, fiind în stare mai bună.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, spunea, vineri, că bărbatul rănit în explozie este angajat al restaurantului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate