Caz bizar! O femeie leșină mereu atunci când face sex. Ce trebuie să facă ca să reziste în timpul partidei

Un caz foarte bizar are loc cu o tânără: leșină mereu atunci când întreține relații intime.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre o femeie din Marea Britanie care leșină mereu atunci când întreține relații sexuale cu partenerul ei de viață. Ea suferă de o boală rară.

Femeia în vârstă de 28 de ani a fost diagnosticată cu tahicardie ortostatică posturală în 2011, după ce a născut primul copil, iar de fiecare dată când face sex, aceasta leșină. Evident, și când este foarte obosită, are aceeași stare. Astfel, femeia de 28 de ani din Marea Britanie nu prea se poate bucura de partidele de amor alături de soțul ei, deoarece, din cauza faptului că îi crește ritmul cardiac, brusc leșină. Pentru a evita acest lucru, ea trebuie să facă amor mereu în poziția misionarului.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de senzație! Sexy impresara a îmbrăcat haine ”militărești” și a pus în cui poftele bărbaților

Citeste si: Bianca Rus vorbește, în mijlocul divorțului, despre alți bărbați! ”Bine să am început procesul cu omul acela”

Citeste si: Roxana Dobre, mai mult dezbrăcată la biserică! Fanii lui Salam au întrebat-o dacă poartă lenjerie intimă

„De fiecare dată când fac sex, există o șansă de 50-50 să leșin. Asta se poate întâmpla oricând și oriunde, însă în cazul acestei boli gravitația are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziția misionarului.

Prima oară când s-a întâmplat a fost un șoc puternic pentru amândoi. Ben este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deși nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoștință.

Nu știu nimic din ce se întâmplă după ce leșin și îmi dau seama că este o experiență traumatizantă pentru el. din fericire, nu ne afectează relația. Nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow pentru The Sun.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate