Caz cutremurator in Dambovita! Prietenul lui l-a violat, apoi l-a obligat sa fure! Citeste povestea cumplicta a unui tanar de 15 ani!

Intr-un sat din Dambovita s-a petrecut o intamplare iesita din comun si care ii are in rolul principal pe doi baieti de 15, respectiv 16 ani.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCei doi au intrat in casa unei vecine despre care stiau ca este plecata in strainatate si i-au sustras acesteia din locuinta 1.000 de euro si mai multe bijuterii.

Speriat de consecinte, unul dintre micuti a fugit acasa si i-a povestit mamei sale ca a fost violat si apoi obligat sa fure de catre amicul sau. "A mers in casa aia si a spus ca l-a violat si ca a luat o mie de euro si a dat la alti baieti. Acasa nu a venit cu niciun ban. Avea o teama cand venea acasa... 'Mami, nu ma bati...' Mi-a zis ca asta l-a facut de ras in sat, ca l-a violat", a spus mama victimei.

Cazul a ajuns si in atentia Directiei pentru Protectia Copilului. Suspectii sunt cercetati in libertate pentru furt, iar cel de 16 ani este anchetat si pentru viol.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate