Caz cutremurător. O mamă a doi copii s-a sinucis după ce a trimis din greșeală un film erotic cu ea!

Caz cutremurător în Spania. O mamă a doi copii, Veronica, s-a sinucis după ce le-a trimis, din greșeală, colegilor de serviciu un film erotic cu ea.

Autor: A.I.

În vârstă de 32 de ani, Veronica a vrut să îi trimită filmul unui coleg cu ea, apropiat al său, însă acesta a ajuns pe grupul de WhatsApp unde se aflau numeroși colegi de muncă ai ei.

Femeia lucra la fabrica Iveco din Madrid, iar filmul a ajuns să fie văzut de toți cei 2.500 de angajați ai fabricii, fiind distribuit masiv pe rețeaua WhatsApp, potrivit abc.es.

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Vestea că filmul erotic circulă printre angajații fabricii Iveco a ajuns curând și la soțul femeii, iar aceasta nu a mai rezistat presiunii.

„Ea n-a mai suportat presiunea. A știut că nu poate face față nici la muncă, nici acasă. Ea a vrut doar ca lumea să nu mai vorbească despre asta”, a declarat Susana, colegă de muncă a Veronicăi. Veronica a decis să își ia viața spânzurându-se.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iluzionist Alin Blaine, actual pastor: ”Faci sex când vrea celălalt - asta înseamnă căsătoria”!

Scandal sexual de proporții! O învățătoare a fost prinsă în fapt cu directorul școlii! „Am înregistrare audio când fac sex”

Horror! Un puști de 16 ani și-a introdus bărbăția într-o țeavă din metal din peretele casei! Echipa de descarcerare a rămas mască atunci când a ajuns la el

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se aplică de azi, 12 aprilie! Mii de români au interzis! Restricții încă 14 zile

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies