Caz halucinant în Cluj. Un bărbat de 59 de ani este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă

Un bărbat de 59 de ani din Cluj este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă după ce a consumat băuturi alcoolice.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Un bărbat de 59 de ani din Cluj, acuzat că a făcut sex cu o cățelușă

Polițiștii din comuna Luna, județul Cluj, au fost sesizați în data de 2 februarie, printr-un apel la 112, că un bărbat întreține raporturi sexuale cu animalul de companie pe care îl deține.

Citeste si: A mers la dentist pentru că avea o carie, dar a avut parte de un șoc! Înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Citeste si: Cum au reușit polițiștii din Indonezia să drogheze un oraș întreg. Greșeala autorităților după ce au ars trei tone de marijuana

Citeste si: Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie! Cine l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu?

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare”, au anunțat polițiștii clujeni, potrivit Portal Cluj.ro.

Caz halucinant în Cluj. Un bărbat de 59 de ani este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă

Cercetările au fost continuate și în data de 4 februarie polițiștii și reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj s-au deplasat la domiciliul bărbatului pentru a ridica patrupedul și a face verificări amănunțite.

„Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda. În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004”, au mai spus polițiștii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate