WOW

Caz halucinant în Dâmbovița! Un bebeluș de aproape 2 ani s-a înjunghiat singur în abdomen cu un cuțit! E în stare gravă la spital

Un caz incredibil a avut loc în Dâmbovița, în localitatea Bărbulețu. Joi seara, s-a înjunghit singur în abdomen.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un caz șocant a avut loc în localitatea Bărbulețu, județul Dâmbovița, în urmă cu o seară. Un bebeluș de un an și opt luni a ajuns de urgență la spital, după ce s-a înjunghiat în abdomen, singur, cu un cuțit.

Conform targovistenews.ro, bebelușul se află în stare gravă la spital, în București. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță, pentru a-i acorda primul ajutor.

Citeste si: A mers la supermarket, a pus un produs în coș și a plecat la casă să îl plătească. Bodyguard-ul l-a oprit în secunda următoare: „Oamenii se uitau la mine și râdeau”

Tatăl susține că era la muncă, iar vecinii spun că mama micuțului ar fi consumat băuturi alcoolice, conform sursei citate. Polițiștii au deschis un dosar penal.

„Din primele date, un copil de un an și opt luni s-ar fi autoaccidentat cu un obiect tăietor ascuțit în zona abdominală. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare că acesta se afla în locuință cu mama sa”, au transmis reprezentanții Poliției Dâmbovița.