Caz halucinant în Harghita. Un om a fost tâlhărit, ucis, apoi aruncat pe șinele de cale ferată

Un caz halucinant a avut loc în Harghita. Un om a fost ucis și aruncat pe calea ferată.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație incredibilă a avut loc în Harghita. Un om a fost tâlhărit, apoi ucis și aruncat pe șinele de cale ferată. Poliția cercetează acum un caz de moarte suspectă.

Este vorba despre un bărbat căruia i-a fost aruncat trupul neînsuflețit pe șinele de cale ferată, pentru ca urmele să dispară. Bărbatul mort are vârsta de 52 de ani. Poliția i-ar fi prins pe cei care au comis crima.

Citeste si: Motiv de bucurie în familia Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului Leo Iorga

Citeste si: Doi părinți și 12 copii împart o singură cameră! Au nevoie de orice ajutor din partea oamenilor cu suflet mare

Citeste si: Un fiu bătăuș și alcoolic i-a șocat pe judecători cu explicația sa: „Lucrez mult, sunt stresat, îmi trebuie bere"

Doi tineri în vârstă de 17 și 19 ani din municipiul Gheorgheni, bănuiţi de comiterea infracţiunii de omor, au fost reținuți de oamenii legii, conform realitateadeharghita.net.

Incidentul a avut loc în data de 4 noiembrie. Cei doi tineri vor fi prezentaţi Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei şi profanare de cadavre.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate