Caz halucinant în Italia! Bătrâni bătuți și agresați verbal de infirmierele care trebuiau să-i îngrijească

Bătrânii strigau după ajutor în timp ce infirmierele le aplicau corecții dure, deși aceștia nu greșiseră cu nimic!

Trei infirmiere, arestate după ce au bătut mai multe paciente.
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Imagini infiorătoare dintr-un azil pentru bătrâni din Italia. Bandantele angajate să aibă grijă de pacienți și să le facă ultimii ani din viață mai ușori, aceste îi supuneau pe vârstnici la niște tratamente greu de imaginat.

Camerele de supraveghere ale instituției le-au surprins pe femei în timp ce îi agresau pe bătrâni, iar ce aceștia nu aveau nicio apărare în fața lor. 

Infirmierele le aplicau tratamente cu palmele bătrânilor 

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere, aplasate în fiecare salon, se vede cum infirmierele le batjocoresc pe femeile internate la azilul pentru bătrâni. Acestea sunt lovite cu palmele, bruscate, insultate, amenințate și chiar blestemate de către personalul care ar trebui să aibă grijă de ele. 

Infirmierele le băteau pe paciente cu palmele și le înjurau.
Infirmierele le băteau pe paciente cu palmele și le înjurau.

Badantele nu sunt înduplecate nici măcar de lacrimile bătrânelor sau de rugămințile lor de a înceta aceste tratamente. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că îngrijitoarele erau „deranjate” de pacientele care le tot chemau să le facă igiena, deși aceste îndatotiri erau în fișa postului lor. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Bătrânii au fost amenințați că vor rămâne fără mese, și li s-a expus riscul de a fi legați de pat și bătuți, doar pentru că au „deranjat” operatorii cu cererile lor de asistență, care erau mai mult decât legitime în atribuțiile de lucru ale celor trei arestați”, potrivit Gărzii Financiare italiene. 

Trei badante sunt acum în arest la domiciliu.
Trei badante sunt acum în arest la domiciliu.

Badantele de la azilul pentru bătrâni au fost arestate

În urma anchetei, trei angajați ai azilului pentru bătrâni din Varazze, provincia Savona, au fost arestați de către Garda di Finanza, fiind acuzate de rele tratamente apklicate pacienților. Îngrijitoarele, toate de italiene, cu vârtse de 48, 58 și 64 de ani sunt acum în arest la domiciliu. 

Citeste si: Un bătrân din Iași a fost abandonat de familie în spital! „Nu m-au primit”. Cei cinci copii refuză să-l îngrijească

Investigațiile au arătat că bătrân  ele erau agresate verbal și fizic de infirmiere în timp ce acestea efectuau igiena pacientelor. Acestea obișnuiau să le plesnească și să le înjure. În tot acest timp, bătrânele uralu de durere și le implorau să se opreasc. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou caz șocant la Spitalul Corabia! O bătrână a murit în timp ce aștepta o scrisoare medicală

Toată lumea credea că a murit, însă bătrâna a apărut la căminul de bătrâni vie și nevătămată! "Nu îmi venea să cred.."

O îngrijitoare româncă a băgat cuțitul în femeia pe care o îngrijea, dintr-un motiv halucinant: ”A tăiat-o de zeci de ori”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Februarie 2021: Racii vor rezolva problemele adunate

Denise Rifai a ŞOCAT toată România! Ce a putut face în emisiune? Politicianul a rămas mască

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ce nu știai. Cum decurge o întâlnire între un pilot și un OZN. „Seamănă cu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies