moarte socanta
Foto ilustrativă

Actualitate

Caz halucinant la un spital din Capitală! O femeie de 73 de ani s-a stins din viață, după ce a fost operată la stomac. Medicul care a efectuat intervenția a uitat o compresă în abdomenul bătrânei

O femeie de 73 de ani s-a stins din viață, după ce medicul care a operat-o a făcut o gafă colosală.

Ies la iveală detalii halucinante despre greșeala pe care un medic din Capitală a făcut-o, greșeală care i-a fost fatală unui femei de 73 de ani. Cadrul medical a uitat o compresă în abdomenul acesteia, după o intervenție chirurgicală, iar pacienta a făcut septicemie și ulterior s-a stins din viață.

Greșeala făcut de un medic care i-a fost fatală unei paciente

În data de 5 decembrie 2022, o femeie de 73 de ani din Dâmbovița, a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a fost făcut de un medic de 67 de ani care lucra la un spital din Capitală.

Acesta a făcut o greșeală colosală, mai exact a uitat o compresă în abdomenul femeii. Odată cu trecerea timpului, aceasta a făcut septicemie, iar mai apoi s-a stins din viață. Medicul, acum în vârstă de 69 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Citește și: Răsturnare de anchetă în cazul Monicăi Cioată, avocata din Iași care ar fi fost aruncată de la etajul 6 în urmă cu trei ani. Ce urmează să se întâmple cu iubitul ei, acuzat de omor calificat: "Îți spune expertul negru pe alb"

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la o unitate medicală din municipiul Bucureşti şi la domiciliu unui bărbat de 69 de ani, din Voluntari, medic chirurg la unitatea medicală, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă(...). În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe documente şi un telefon mobil, bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză",

precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit spynews.ro.

Polițiștii s-au deplasat la locuința medicului din Voluntari și au făcut mai multe percheziții, iar ulterior acesta a fost dus la audieri pentru a oferi mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în timpul intervenției.

Citește și: „Vreau să fie și el la trei metri, cum este fata mea” Mama adolescentei moarte în accidentul din Timișoara își strigă furioasă durerea! Ce mesaj i-a transmis tânărului cu care Moni se afla în mașină în momentul tragediei

„Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 5 decembrie 2022, bănuitul, în timp ce ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală în zona abdomenului, ar fi uitat o compresă care ar fi condus la dezvoltarea unei septicemii şi, ulterior, la decesul pacientei, o femeie de 73 de ani, din Dragomireşti", mai anunţă IPJ Dâmboviţa, conform sursei menționate anterior.