Caz halucinant! O femeie a murit 27 de minute, apoi a deschis ochii și s-a ridicat. Ce a povestit

Un caz șocant a avut loc în SUA. O femeie a murit 27 de minute, apoi și-a revenit brusc. Ce a povestit când a revenit la viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz halucinant a avut loc în Statele Unite ale Americii. o femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a revenit la viață.

Este vorba despre Tina Hines, o femeie care, practic, a văzut moartea cu proprii ochi. Cum a fost posibil? Răspunsul este simplu. În anul 2018, femeia a făcut infarct și a fost moartă timp de 27 de minute. În luna februarie, atunci când a avut loc această situație incredibilă, femeia se pregătea de o plimbare pe munte, alături de soțul ei, Brian. Brusc, femeia s-a prăbușit la pământ, iar soțul ei a sunat la ambulanță.

Citeste si: După 11 ani de relație, și-a părăsit soțul pentru a fi împreună cu alți doi bărbați și o femeie: „Nu ne pasă ce ne spune lumea. Ne iubim mult!”

Citeste si: O femeie a intrat în casa unor necunoscuți și s-a jucat cu câinele familiei! Ce a făcut apoi depășește imaginația tuturor

Citeste si: A născut acasă și i-a dat bebelușul tatălui. El l-a băgat într-o pungă de plastic și a plecat la spital. Ce s-a întâmplat acolo a șocat autoritățile și cadrele medicale

Conform Dailymail, femeia fusese resusciatată de șase ori deja. Mai mult decât atât, s-a trezit de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce era intubată. A cerut imediat un pix și o foaie.

Tina Hines, femeia care făcuse infarct, susține că a făcut o călătorie prin Rai, l-a descris, apoi i s-a arătat și Iisus, în timp ce stătea în picioare, în fața unor porți negre, iar în spatele lor se putea observa o lumină galbenă.

”Este real. A fost atât de real, culorile erau atât de intense”, a scris femeia.

Nepoata femeii a fost foarte impresionată de experiența pe care a avut-o mătușa ei, astfel că și-a tatuat pe mână ceea ce desenase atunci, în ziua respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate