Caz halucinant: un primar a pus autoritățile să aresteze un câine! L-au luat, l-au băgat în temniță, iar ce trebuie să facă animalul ca să iasă de acolo e șocant

Să vezi și să nu crezi! Un câine a fost arestat, la propriu, și aruncat într-o temniță.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație bizară a avut loc în America. Un câine a fost arestat și aruncat într-o temniță, după ce a mușcat o femeie în public. Câinele a fost capturat la insistențele primarului. Întregul incident a avut loc în San Francisco Lachigolo, din provincia Oxaca, din sud-estul Mexicului.

Știrea a devenit virală pe internet, după ce o asociație a postat acest fapt pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie în care se vede câinele întemnițat. Primarul se numește Carlos Garcia Morales, conform el-cinco.mx.

Citeste si: Am aflat numele oficial al bebelușul regal! Cum se va numi fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citeste si: Se ceartă mereu cu Simina şi Alex Zănoagă, dar Jador este în culmea fericirii! Uite de ce radiază solistul!

Citeste si: Cadavrul lui Răzvan Ciobanu jefuit după accident!? "Mi-a atras atenția lipsa ceasului..."

„Cei de la autoritățile locale au acționat cu o rapiditate nemaivăzută, capturând câinele și băgându-l în pușcărie fără mâncare și fără apă… Îl lasă să moară acolo!”, au scris cei de la asociația respectivă pe facebook.

Încă o informație halucinantă este faptul că dacă animalul ”dorește” să fie eliberat, trebuie să îi plătească mai întâi tratamentul femeii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate