Caz horror la Timişoara, mai îngrozitor decât al Cristinei Ţopescu! A fost descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani, într-un apartament în care aparatul de radio mergea fără oprire de la decesul acestuia!

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani a fost găsit într-un apartament din Timişoara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani a fost descoperit zilele trecute. “Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit în propriul apartament din Timişoara, la mai bine de doi ani, de când a murit. Vecinii spun că au alertat de nenumărate ori Poliţia, pentru că nu îl mai văzuseră, însă oamenii legii au refuzat să facă verificări. Disperaţi, vecinii au contactat un avocat, pentru a găsi o portiţă legală, ca să intre în apartament, dar nici aşa nu a mers”, a dezvăluit observator.tv (vezi cum a făcut senzaţie pe străzile din Milano fratele fotomodel al Cristinei Ţopescu)

Citeste si: De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Citeste si: Dezvăluire cutremurătoare făcută de un prieten apropiat! Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă împuşcată pe care ea o salvase! „Șiba și-a dat ultima suflare lângă stăpâna sa"

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”

“Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde au găsit ce mai rămăsese din bărbatul de 64. Cadavrul se mumificase în poziţia în care murise timişoreanul. Un radio mergea de doi ani fără oprire, spun vecinii, iar uşile închise ermetic au transformat apartamentul într-un cavou. Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.”, a mai notat sursa citată.

fara descriere

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani: "Nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul"

“Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit. Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă. Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul. La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii. A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML. De atunci şi până azi au trecut circa doi ani", a precizat administratora blocului.

Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate