Caz incredibil în penitenciarul din Botoșani. Un deținut a vrut să facă țuică în detenție, pe ascuns, dar ceva l-a dat de gol

Caz incredibil în penitenciarul din Botoșani, unde un deținut și-a strâns mai multe fructe din care voia să facă țuică.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Deținutul și-a strâns mai multe fructe pe care le-a păstrat pentru a face țuică chiar în celula în care era încarcerat. Din păcate pentru el, fructele au fermenatat și mirosul l-a dat de gol.

Bărbatul a fost ajutat și de câțiva colegi să strangă fructele, dar în momentul în care au fost descoperiți au negat că au participat la procesul de strângere a fructelor.

Citeste si: Andreea Antonescu și iubitul, apariție unică la TV. Au spus adevăratul motiv al despărțirii! Mama lui Ștefan a pus presiune pe artistă să divorțeze de Traian?!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Maria Cârneci, mărturii emoționante despre moartea soțului ei: „Se uita în ochii mei, parcă mă ruga să nu plec și știam că nu o să-l mai văd”

Citeste si: Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria? Fotografiile care i-ar fi dat de gol pe protagoniștii celui mai recent scandal sexual din showbiz

Deținutul din Botoșani care voia să facă țuică în celulă a fost dat de gol de mirosul fructelor 

Incidentul s-a întâmplat anul trecut, când deținutul strânsese aproape 10 kilograme de fructe, pe care l-a pus la fermentat în câteva recipiente, ascunse în grupul sanitar al celulei.

Mirosul fructelor le-a atras atenția gardienilor care au percheziționat locul și au dat peste recipientele cu pricina. Individul care a vurt să își facă rachiu chiar în celulă, a refuzat să dea declarații scrise cu privire la incident, semnând doar de luare la cunoștință în momentul întocmirii raportului de incident.

Bărbatul a fost sancționat de Comisia de disciplină a unității de detenție, C.N.I și a susținut că de fapt a vrut să spele vasele în baie. Cu toate că el nu și-a recunoscut fapta, s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni, informează Monitorul de Botoșani.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de colecție de pe malul mării: "Singuri pe plajă de ziua ta"

Nicoleta Luciu, peripețiile copilăriei. I-a furat banii mamei sale ca să-și cumpere dulciuri: "Am mâncat o bătaie…"

Pepe vorbește în premieră despre Oana Zăvoranu și împăcarea despre care scrie toată presa! ”Nu mă complic” AVEM DECLARAȚII EXCLUSIVE

Totul despre relația dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău! ”Sută la sută au făcut-o” EXCLUSIV

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies