Caz incredibil în penitenciarul din Botoșani. Un deținut a vrut să facă țuică în detenție, pe ascuns, dar ceva l-a dat de gol

Caz incredibil în penitenciarul din Botoșani, unde un deținut și-a strâns mai multe fructe din care voia să facă țuică.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Deținutul și-a strâns mai multe fructe pe care le-a păstrat pentru a face țuică chiar în celula în care era încarcerat. Din păcate pentru el, fructele au fermenatat și mirosul l-a dat de gol.

Bărbatul a fost ajutat și de câțiva colegi să strangă fructele, dar în momentul în care au fost descoperiți au negat că au participat la procesul de strângere a fructelor.

Citeste si: Andreea Antonescu și iubitul, apariție unică la TV. Au spus adevăratul motiv al despărțirii! Mama lui Ștefan a pus presiune pe artistă să divorțeze de Traian?!

Citeste si: Maria Cârneci, mărturii emoționante despre moartea soțului ei: „Se uita în ochii mei, parcă mă ruga să nu plec și știam că nu o să-l mai văd”

Citeste si: Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria? Fotografiile care i-ar fi dat de gol pe protagoniștii celui mai recent scandal sexual din showbiz

Deținutul din Botoșani care voia să facă țuică în celulă a fost dat de gol de mirosul fructelor 

Incidentul s-a întâmplat anul trecut, când deținutul strânsese aproape 10 kilograme de fructe, pe care l-a pus la fermentat în câteva recipiente, ascunse în grupul sanitar al celulei.

Mirosul fructelor le-a atras atenția gardienilor care au percheziționat locul și au dat peste recipientele cu pricina. Individul care a vurt să își facă rachiu chiar în celulă, a refuzat să dea declarații scrise cu privire la incident, semnând doar de luare la cunoștință în momentul întocmirii raportului de incident.

Bărbatul a fost sancționat de Comisia de disciplină a unității de detenție, C.N.I și a susținut că de fapt a vrut să spele vasele în baie. Cu toate că el nu și-a recunoscut fapta, s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni, informează Monitorul de Botoșani.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate