Caz inedit pentru o femeie de 20 de ani. Tânăra a descoperit că este însărcinată, cu câteva minute înainte de a-și aduce pe lume copilul: "Mi-au spus șocați că sunt în travaliu"

Mămica a aflat vestea cea mare după ce a mers de urgență la spital, din cauza unor dureri puternice de stomac.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Hannah Violet, o mămică de 20 de ani, și-a adus copilul pe lume fără să știe că este însărcinată. Tânăra a fost anunțată de sarcină cu 50 de minute înainte de naștere, în timp ce se afla la Urgențe, din cauza unor probleme la stomac.

Citeste si: Cum arată Nicole Cherry după ce a născut?! Celebra cântăreață le-a arătat fanilor prima imagine fără burtica de gravidă

Tânăra a crezut că este constipată

Vestea că este în travaliu a fost un șoc pentru Hannah Violet, o tânără cunoscută în mediul online, pentru filmulețele publicate pe Tiktok. Femeia a fost surprinsă când medicii de la Urgențe i-au spus că va aduce pe lume un copil, în urmă cu 3 ani. Totul s-a întâmplat cu câteva minute înainte de naștere, când tânăra a ajuns la spital din cauza unor dureri groaznice de spate și de stomac.

Tânăra de 20 de ani a crezut că este constipată, însă medicii i-au dat vestea că va fi mamă

Hananh și fetița ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

Potrivit The Sun, aceasta a fost inițial suspectă de apendicită, însă doctorii care au consultat-o au anunțat-o că va avea un bebeluș.

Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât mămica excludea din start o asemenea situație, din cauza unui tratament cu anticoncepționale: "Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată, pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc.

M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la Salvare.

Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe.", a povestit Hannah, pe rețelele de socializare.

Mămica nu se aștepta să fie gravidă, din cauză că folosea anticoncepționale

Hananh și fetița ei

[Sursa foto: Instagram]

"Două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu"

Tânăra care pe atunci avea 20 de ani a mărturisit că nici nu a avut timp să asimileze vestea că va deveni mamă, căci totul s-a întâmplat foarte repede. Acum, Hannah își crește singură fiica de 3 ani, care a venit în viața ei ca o binecuvântare: "Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată, pentru că ei să introducă acul. Două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră, să le spună că sunt pe cale să devină bunici.

Citeste si: Celia și soțul ei au decis! Ce nume va purta fetița lor?

Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani.", a adăugat mămica, a cărei poveste a ajuns virală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies