Caz înspăimântător! Un student a amenințat cu moartea un profesor și a filmat totul: „Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile...”

Halucinant! Un student nemulțumit își amenință oline cu moartea profesorul. Înregistrarea a devenit virală, iar acum tânărul riscă să ajungă la închisoare.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Caz înspăimântător! A amenințat cu moartea un profesor și a filmat totul: „Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile...”


In articol:

Caz șocant în Iași. Un student de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” și-a amenințat cu moartea unul dintre profesori prin intermediul Internetului, fără să țină cont de urmări. Tânărul s-a declarat nemulțumit de notele pe care i le dă profesorul de Statistică și s-a filmat în timp ce ţine un cuţit în mână şi gesticulează tăierea gâtului. Filmarea cu pricina a ajuns în atenţia autorităților, iar băiatul riscă chiar să facă închisoare între trei luni și un an pentru fapta sa. 

Un student și-a amenințat cu moartea profesorul

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, a spus tânărul pe înregistrarea video, scrie Bzi.

„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus profesorul amenințat, care a și făcut deja plângere la Poliţie.

Videoclipul a ajuns în doar câteva ore viral pe internet, iar decanul facultăţii a luat deja măsuri, declarându-se consternat de cele văzute. Acesta susține că va propune exmatricularea studentului care și-a amenințat cu moartea profesorul. Decanul a declarat pentru bzi că studentul i-a mărturisit, după ce a văzut că lucrurile încep să degenereze, că a vrut să facă un pamflet. 

Caz înspăimântător! A amenințat cu moartea un profesor și a filmat totul: „Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile...”

 „Este studentul nostru. Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială.

Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate