Caz miraculos! O fetita de 12 ani, salvata de trei lei din mainile unor barbati care o rapisera si o bateau cu bestialitate

Intamplare incredibila in Etiopia! O fetita in varsta de 12 ani fusese rapita de un grup de barbati si urma sa fie obligata sa se casatoreasca.

Autor: R.L.

Copila a fost tinuta captiva si batuta timp de o saptamana. Intr-o zi, cand ea era afara si urma sa fie agresata din nou, s-a intamplat ceva miraculos. Ca din senin, trei lei au venit langa ea si au facut scut. Animalele nu s-au indepartat de fetita pana cand agresorii nu s-au facut nevazuti.

 

 

„Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliţia a găsit-o.

Apoi, leii au plecat şi au lăsat-o ca un cadou”, a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa.

 

„Dacă leii nu ar fi apărut, ar fi putut fi mult mai rău. De multe ori, aceste fetiţe sunt violate şi bătute sever pentru a accepta căsătoria”¸ a adăugat sergentul, citat de digi24.ro.

 

 

Agentiile de presa internationale citeaza un expert in viata animalelor salbatice. Stuart William a dezvaluit care a fost motivul pentru care leii s-au apropiat de fata si nu i-au facut rau: "Plansul ei este posibil sa fi fost confundat cu sunetele de frica pe care le scoate in momentele de primejdie un pui de leu".

 

 

Copila de 12 ani a fost gasita de politisti, iar acum primeste ingrijiri medicale. Patru rapitori au fost prinsi, trei sunt inca in libertate. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies