Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

O femeie de 45 de ani a murit după ce a făcut avort, într-un cabinet medical privat din Ploiești. Deși femeia a anunțat că se simte rău, medicul a lăsat-o nesupravegheată.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

O femeie de 45 de ani a murit în urma unui avort
Medicii au încercat să o resusciteze pe femeie


In articol:

Tragedia s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.00, într-un cabinet medical privat din Ploiești. M.C, în vârstă de 45 de ani, a solicitat medicului o întrerupere de sarcină. Conform unor surse Adevărul.ro, femeia avea 12 săptămâni de sarcină și nu era cunoscută cu afecţiuni medicale.

Imediat după intervenţie, femeia a acuzat o stare de rău, însă a fost lăsată singură de medicul care a făcut procedura. El a plecat să conducă asistenta până la staţia de autobuz, în timp ce în cabinet a mai rămas doar femeia de serviciu. Între timp, femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a murit la scurt timp.

Medicul a încercat să cumpere tăcerea familiei

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare în cazul femeii de 45 de ani, moartă în urma unei întreruperi de sarcină. Medicul ginecolog a recunoscut că a lăsat-o singură după avortul terapeutic. Mai mult, acesta a încercat să cumpere tăcerea familiei și a încercat să le ofere banii primiți pentru intervenție. Dialogul a fost făcut public de site-ul Adevărul.ro.

O femeie de 45 de ani a murit în urma unui avort
Medicul a încercat să dea bani familiei

" - După o oră pleci și vii înapoi? După o oră! Cum să pleci omule şi să laşi femeia aşa?

- Cinci. Cine-i fata?

- Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

- Nu am nici eu ce să-ţi fac".

- Domne, n-am nevoie de bani, dă-mi-o sănătoasă”

Fiica femeii de 45 de ani a povestit tot ce s-a întâmplat în ziua fatidică. Domnul doctor a chemat-o pentru întreruperea de sarcină la 6 jumate, a durat 20 de minute, după mami a mai avut o pacientă, a chemat-o şi pe dânsa, i-a făcut şi ei în aceeaşi sală în care mama era cu perfuzie.

A ieșit asistenta, mi-a spus că sângerează foarte mult. M-a lăsat să intru, mami era conştientă. Mi-a dat reţeta, el era foarte grăbit să se schimbe şi să plece”, a povestit ea.

Fata a plecat să îi cumpere mamei medicamente, iar la întoarcere s-a întâlnit cu medicul ginecolog şi asistenta care ieşeau pe poartă.

„Nici nu m-a băgat în seamă şi a plecat să îşi ducă asistenta acasă. Când m-am întors, nu mai era conştientă. Acolo era cu o femeie de servici. Am văzut că doctorul nu vine, am sunat la Salvare. Medicul s-a întors cu vreo cinci minute înainte să vină Salvarea”, a spus ea.

Femeia a murit în urma unei hemoragii externe

Ginecologul a reanimat-o pe femeie până când a venit Salvarea şi au preluat ei resuscitarea. În zadar au încercat să o aducă la viață mai bine de o oră. În tot acest timp, medicul a dat explicaţii familiei furioase.

Medic: Era bine când am plecat! Era bine! A vrut chiar să îi scoată perfuzia că se simte mai bine. A rămas dânsa aici!

Fiica femeii: Dânsa făcea curăţenie.

Medic: E asistentă domnule!

Soțul femeii: Organelor de poliţie aşa le-a zis, că e asistentă. Ea a zis că e femeie de serviciu, că are 70 de ani, că e pensionară. Ea a zis că a fost asistentă.

Certificatul constator al decesului arată că femeia a murit în urma unei hemoragii externe.

Medic: Nu-i adevărat, nu aş fi plecat dacă agoniza. E poveste. Nu ar fi văzut toată lumea hemoragie, dacă era hemoragie? Muşamaua era curată.

Familia femeii vrea să îl dea pe medic în judecată. Ea era mamă a trei copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine pune flori la mormântul Ilenei Ciuculete după moartea lui Cornel Galeș

Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40 la sută. „PSD aruncă România în criză prelungită și condamnă generații întregi”

Clătite din cartofi. O rețetă delicioasă pentru micul dejun. Cum o prepari în câteva minute

Dani Mocanu și Abi Talent, colaborarea momentului! Când apare prima lor piesă: „Vor plânge toți artiștii din România”

Clanul Duduianu, lovit de criză financiară! Succesorul lui Emi Pian, misiune imposibilă: trebuie să recupereze milioane de la creditori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies