Caz revoltător! Un elev a fost umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțișor. Copilul nu mai vrea să meargă la școală

Un elev de clasa a III-a a fost umilit de învățătoare. Aceasta i-a spus că mărțișorul confecționat de el este urât și ieftin.

Un elev a fost umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțișor
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Un elev de clasa a III-a le-a spus părinților că nu mai vrea să meargă la școală, după ce învățătoarea l-ar fi umilit atunci când i-a oferit un mărțișor. Incidentul revoltător a avut loc într-o școală din comuna argeșeană Slobozia. Din primele informații, elevul a mers la școală cu un mărțișor confecționat de el și o ciocolată.

Elevul a fost umilit de cadru didactic, în fața clasei. Învățătoarea i-a zis că nu a fost capabil să cumpere un mărțișor de calitate. Mai mult, aceasta a mai adăugat că mărțișorul confecționat de elev este urât.

Citeste si: Școala online: Elev amenințat de profesoara de franceză: „Nu cred că ai atât de multă şcoală să îţi permiţi să tragi la răspundere un profesor.”

Ulterior, băiețelul a ajuns acasă cu lacrimi în ochii și le-a spus părinților că învățătoarea l-a jignit. Potrivit unor surse, părinții elevului au făcut sesizare la Inspectoratul Şcolar Argeş. Din spusele lor, copilul este extrem de afectat de incident şi că nu mai vrea să meargă la şcoală de frica învăţătoarei. Tatăl copilului a cerut conducerii şcolii din Slobozia să îi permită să stea pe holul şcolii în timpul orelor, pentru a preveni alte incidente. 

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Elevul are o afecțiune oftalmologică

De asemenea, părinții au mai precizat că au venituri foarte mici ca să-și poată permite să cumpere mărțișoare.

Elevul umilit în fața clasei se confruntă cu o afecțiune oftalmologică, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi. 

Citeste si: Elevii fac acuzatii dure dupa ce proful de engleza a fost filmat in timp ce saruta cu eleva de 15 ani! "Din pacate, acest eveniment nu este unic"

Superiorii din cadrul școlii din Slobozia au declarat că au analizat cazul și sunt de părere că învățătoare nu trebuie să fie cercetată disciplinar.

Învățătoarea și-a motivat gestul făcut, aceasta a mărturisit că nu l-ar fi jignit pe elev şi că i-ar fi spus doar că nu trebuia să cheltuiască banii pe mărţişor şi ciocolată. 

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dispariție în Brașov! O tânără de 14 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Dan Barna a spus adevărul! S-a simțit trădat de Nicușor Dan? Ce răspuns a dat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Cristina Ciobănașu a apărut într-o rochie albă, la scurt timp după despărțirea de Vlad Gherman! Imaginea de senzație cu cei doi

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

România primește un nou lot de vaccinuri Pfizer. Campania de vaccinare se accelerează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies