Caz șocant! Când s-a născut, părea un bebeluș normal! Ce se afla, de fapt, în pântecul ei! I-a lăsat mască pe toți medicii

Un bebeluș care părea normal când s-a născut, ascundea un secret nebănuit. Ce se afla în pântecul micuței i-a uimit pe medicii care au văzut-o.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Născută în februarie 2019, Itzamara Vega, o fetiță din Columbia, a uimit comunitatea medicală din întreaga lume. La vârsta de numai 35 de săptămâni, când încă se afla în pântecele mamei, Itzamara a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară, care a mai fost documentată până acum în doar 200 de cazuri.

Potrivit New York Times, doctorii au descoperit în abdomenul Itzamarei fetusul în creștere al propriului său frate geamăn, detectabil numai cu ajutorul unei tehnologii avansate cu ultrasunete.

Ținut în viață de un cordon ombilical complet separat, fetusul din corpul Itzamarei se alimenta cu sânge din intestinul surorii sale mai mari, ca un fel de frate geamăn parazit.

Citeste si: Andreea Bălan, confundată cu Andreea Bănica de un călugăr! Răspuns fabulos: „Zic nu, că ea...” Ce a spus despre colega ei de breaslă

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat acum 6 luni: „Încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune”

Citeste si: Bianca Pop, prima declarație după ce a fost acuzată de prostituție: „Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu!”

Foarte puțini bebeluși din lume s-au născut așa

Sună imposibil, dar este adevărat. Descrisă pentru prima oară în 1808, această anomalie congenitală, cunoscută drept „foetus-in fetu” (adică „fetus în fetus”), apare extrem de rar, aproximativ o dată la fiecare 500.000 de nașteri.

Așa că, atunci când apare un astfel de caz, este lesne de înțeles de ce atrage atenția lumii întregi. În trecut, au mai fost descrise cazuri similare: fetuși parțial formați, cu propriile membre, cu rinichi, coloane vertebrale, păr și unghii.

Această anomalie este de obicei marcată de o umflătură în burta nou-născutului și este, de cele mai multe ori, detectată devreme, însă în anumite situații poate să treacă neobservată timp de câțiva ani.

sursa: Incredibilia.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate