Caz șocant! Elevă din Giurgiu violată și torturată ore în șir pentru un ritaul satanic: „I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme”

Caz șocant în Giurgiu! O elevă a căzut pradă unor sataniști care au umilit-o și au torturat-o într-o clădire părăsită din oraș, pentru a efectua un ritual satanic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

O elevă de 16 ani a fost violată de un bărbat de 25 de ani, apoi a distribuit filmulețe în ipostaze pornografice pe rețelele de socializare. În plus, bărbatul a drogat-o și a tăiat-o cu cioburi pe mâini pentru a-i bea sângele. Totul ar fi făcut parte dintr-un ritual satanic.

Citeste si: Un primar a făcut amor cu o elevă și a șantajat-o să nu le spună părinților ei. A fost judecat, dar pedeapsa pe care a primit-o este ireal de mică

Citeste si: Moarte tragică pentru un bărbat de 31 de ani, din Constanța. A fost zdrobit de malaxorul unui utilaj tehnologic

Citeste si: Mihăiță Piticu recunoaște că nu a fost bătut și jefuit de nepotul unui interlop. Declarații uluitoare: „Eram drogat! Nimic din ceea ce am zis nu este adevărat”

Caz șocant! Eleva din Giurgiu a mers împreună cu mai mulți tineri în clădirea părăsită fără să știe despre ce este vorba, fiind filmată în timpul violului 

Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi tânărul de 25 de ani care a iniţiat ritualul satanic.

„În cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber. În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpat. În aceste condiţii, inculpatul i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.", arată procurorii DIICOT. 

Minora a rămas în clădirea părăsită până a doua zi când s-a trezit pe o saltea carbonizată, complet dezbrăcată, „având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen”.

„După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul", au mai arătat anchetatorii.

Individul a fost prins pe 3 noiembrie, în aeroportul Otopeni, când încerca să fugă din ţară. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate