Caz socant! Facea sex cu fetele lui, iar sotia era de acord! Avea si un copil cu una dintre tinere! Povestea s-a terminat tragic!

Un caz mai mult decat anormal s-a petrecut in Franta si a scandalizat o lume intreaga. Un barbat de 52 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru ca avea o relatie incestuoasa cu fiicele sale.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCazul este unul de-a dreptul halucinant, pentru ca sotia omului stia tot si era de acord. Mai mult, cele doua fiice l-au sustinut pe barbat si au spus ca sunt indragostite de ele. Cei patru formau o familie ce aveau venituri peste medie si care locuia pe o proprietate de aprope 5.000 metri patrati.

Judecatori nici n-au vrut sa auda ca barbatul ar putea ramane liber si au decis sa il bage in puscarie pentru incest, iar pe sotia lui sa o amendeze pentru complicitate.  Pe langa faptul ca omul facea sex cu fiicele lui de doua ori pe saptamana, el avea si un copil de 13 ani cu una dintre ele.

Imediat cum si-a ispasit pedeapsa, francezul a mers glont acasa si si-a ucis fiica cu care avea un copil, dar si pe proprietarul unui garaj, acolo unde statea aceasta in gazda. Oribilele crime s-au petrecut chiar in fata pustiului de 13 ani.

Barbatul a incercat si el sa se omoare, dar a cam dat gres, acum aflandu-se intr-un spital din Franta pentru ca tentativa sa de a se impusca a esuat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate