Caz socant in Romania! Copil de şase ani, găsit pe câmp în stare de hipotermie cu o alcoolemie URIASA - VEZI ce a baut

Un copil dintr-o comună ieşenă, în vârstă de şase ani, a fost găsit pe câmp, în stare de hipotermie, cu o alcoolemie de 2,7 grame la mie, după ce a băut ţuică şi vin cu văcarul din sat, el fiind adus în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

Distribuie pe:

fara descriereCopilul, originar din comuna ieşeană Ciorteşti, a fost găsit, joi seară, în comă alcoolică, pe un câmp din localitate, fiind în stare de inconştienţă. El a fost transportat la Spitalul de copii kalooga_36441" Sfânta Maria" din Iaşi, medicii stabilind în cazul său o alcoolemie de 2,7 grame la mie.

Totodată, copilul era în stare de hipotermie, temperatura corpului fiind de 34 de grade.

"Analizele au arătat o alcoolemie record pentru această vârstă, de 2,7 grame la mie",
a declarat medicul Lucian Cernahovschi, din cadrul spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi a declanşat o anchetă în acest caz.

"Din primele informaţii, copilul n-a băut acasă. El se dusese cu alţi copii să aducă vitele acasă, iar văcarul le-a dat, se pare, de băut. Pe drum, copilului i s-a făcut rău şi a căzut pe un câmp. Părinţii săi erau la muncă, iar băiatul se afla în grija bunicii sale. Vom sta de vorbă şi cu copilul, dar şi cu părinţii, după care vom decide măsurile care se impun"
, a declarat pentru Mediafax Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate