Caz ȘOCANT la Constanța! Un tânăr de 24 de ani și-a violat propria soră, o copilă de 13 ani! Mama lor a văzut totul și a anunțat Poliția!

Distribuie pe:

Autor: Silviu Bunea

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Mihai Viteazul, județul Constanța, este bănuit de că a întreținut relații sexuale cu propria soră, o minoră de 13 ani.

Cazul este cu atât mai șocant pentru că mama celor doi a fost cea care și-a denunțat fiul la Poliție pentru fapta comisă.

"Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de act sexual cu minor, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 16 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani.

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 18 ianuarie a.c. va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.", se arată în comunicatul dat de Poliție.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate