Caz șocant lângă București. Un cal a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de stăpân! Imagini horror

Un cal a murit la două zile după ce stăpânul lui l-a bătut cu bestialitate. Vă atenționăm, imaginile sunt absolut horror.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Un cal maltratat și epuizat s-a prăbușit sub ochii celui care l-a adus în starea asta...
S-a întâmplat la 2 km de București, în Dobroești, Ilfov.
Martorii au filmat scenele în care calul, sleit de puteri, se prăbușește și revoltați i-au cerut omului să lase animalul în pace, apoi au contactat autoritățile. 
Una dintre persoane a contactat ASPA care a luat legătura cu medicul veterinar Ovidiu Roșu de la ARCA-FOUR PAWS, specialist în tratarea cailor. De asemenea a fost contactat adăpostul Steaua Speranței pentru preluarea calului. 
Poliția Națională și Poliția Locală au ajuns la fața locului, iar cei responsabili de matratarea animalului au fost duși la secție pentru declarații. 
Calul a primit îngrijiri medicale și cu ajutorul oamenilor și al consilierului general Tudor-Tim Ionescu, coordonați de medicul veterinar, a fost ridicat și mutat într-o zonă cu iarbă. S-a hrănit un timp îndelungat și ulterior a fost urcat într-o rulotă specială pentru transportul cailor, atașată la o mașină ASPA.
Calul a fost transportat în siguranță la Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei".
Felicitări celor care nu au rămas indiferenți la scenele de abuz împotriva calului. 
Felicitări pentru că au anunțat autoritățile și pentru implicare, pentru că nu au plecat de lângă animal până când acesta nu a fost urcat în rulotă pentru transportul spre adăpost.
Dacă sunteți martorii unui astfel de eveniment nu este suficient doar să filmați. Este nevoie să anunțați autoritățile și să rămâneți lângă animal până la sosirea ajutoarelor", a anunțat Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) pe contul ei de Facebook.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate