Caz șocant noaptea trecută, într-un sat din Maramureș! O femeie i-a dat foc soțului când a aflat că el vrea s-o părăsească și să plece la amantă

A vrut să-și părăsească soția pentru amantă, dar femeia i-a dat foc! Acum bărbatul se zbate între viață și moarte!

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Doi soți din satul Ieud, județul Maramureș, s-au certat noaptea trecută. Se pare că femeia în vârstă de 43 de ani s-ar fi enervat atunci când, soțul ei în vârstă de 47 de ani, aflat sub influența băuturilor alecoolice, ar fi anunțat-o că își dorește să o părăsească pentru o femeie mai tânără. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia a luat o sticlă cu benzină, a turnat-o peste soțul ei, și i-a dat foc!

Caz șocant noaptea trecută, într-un sat din Maramureș! O femeie i-a dat foc soțului când a aflat că el vrea s-o părăsească și să plece la amantă

Autoritățile au fost alertate de vecini, iar bărbatul a fost transportat de urență la spital. “Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Bărbatul a suferit arsuri de gradul II și III de la brâu în sus, la nivelul capului și al gâtului, la nivel toracic circular și la ambele membre superioare circular. În total, a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului", a spus Gelu Moyș, medic specialist în cadrul CPU al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, citat de AxaNews.ro.

Ulterior, bărbatul a fost stabilizat și se pare că va fi transportat la o instituție specializată pentru arși. “Este vorba despre un bărbat care prezintă arsuri pe 67% din suprafața corpului, ceea ce este foarte mult. Pronosticul este foarte rezervat în astfel de situații. Tocmai urmează să intre în operație, pentru ca să i se curețe rănile (n.red. – marți la amiază). Nu știm momentan dacă va fi transferat la o clinică specializată pentru arși, cu toate că avem în țară mai multe, nu numai în București, ci și, spre exemplu, la Iași sau Brașov”, a declarat Vasile Pop, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pe numele femeii, pentru tentativă de omor. "Aseară la ora 23.34 Secția 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în curtea unei locuințe din Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei în vârstă de 47 de ani și i-a dat foc. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeia a fost internată la Secția Psihiatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, a spus Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate