Caz șocant. Și-a omorât iubitul și a dormit cu cadavrul lui în pat timp de o săptămână! Ce a făcut după ce trupul bărbatului a început să miroasă

Caz șocant în Rusia. O femeie în vârstă de 42 de ani și-a omorât iubitul în vârstă de 62 de ani și apoi a dormit timp de o săptămână cu cadavrul în pat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Crima a avut loc la sfârșitul lunii mai în orașul Kazan, pe fondul consumului excesiv de alcool, informează Tatarstan-24.

După o discuție aprinsă, femeia l-a înjunghiat mortal pe bărbat. Odată comisă crima, a dus cadavrul bărbatului în dormitor și a dormit cu acesta în pat timp de o săptămână.

Când trupul neînsuflețit al bărbatului a început să miroasă insuportabil, femeia a învelit cadavrul în mai multe cearceafuri și l-a dus în subsolul casei. 

Poliția a fost alertată de rudele bărbatului, care nu au reușit să dea de acesta în săptămâna de după crimă. Oamenii legii au sosit la imobil și au găsit cadavrul în subsolul casei. Ulterior, în cadrul anchetei, au descoperit că femeia i-a golit cardurile bancare bărbatului și că a vândut din casă mai multe obiecte de valoare. Femeia a fost arestată și urmează să fie condamnată la ani grei de închisoare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate