Caz terifiant în Vaslui! Un adolescent de 17 ani a primit o bătaie soră cu moartea de la părinții fetei cu care se iubea: „L-au băgat într-un părău, probabil să-l înece”

Un adolescent de 17 ani a primit o bătaie soră cu moartea de la părinții fetei pe care el o iubea cu patos.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Adolescentul din Drexeni, comuna Rebricea a trecut prin clipe îngrozitoare după ce părinții fetei pe care o iubea l-au bătut și erau cât oe ce să îl înece într-un pârâu.


In articol:

Citeste si: Un șofer român de TIR l-a pus pe vameșul maghiar să se descalțe înainte să-i controleze cabina. Cine este șoferul îndrăzneț

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Caz terifiant în Vaslui! Un adolescent de 17 ani a primit o bătaie soră cu moartea de la părinții fetei cu care se iubea: „L-au băgat într-un părău, probabil să-l înece”

Localnicii spun că acest conflict ține de doi ani, din momentul în care cei doi adolescenți s-au cuplat.
„S-au mai întâlnit prin sat, tatãl fetei i-a spus de mai multe ori că-l omoarã, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai văzut niciodatã. Ambii părinti ai fetei au sărit pe băiat și l-au bătut de l-au lăsat inconștient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au bãgat într-un pârău, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui și au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi”, a declarat pentru Vremeanoua.ro un martor la incident.
Mama băiatului este sfâșiată de durere după ce băiatul ei a fost preluat de medicii de pe ambulanță și trimis la spitalul din Iași pentru un tratament medical avansat.
"Băiatul meu e acum la Spitalul Sf Maria din Iasi, cu piciorul rupt în trei locuri. A fost bătut de tatăl si mama fetei. Mai târziu au ajuns si bunicii ei, care au vrut si ei să-l bată, dar ne-am opus noi, că băiatul nu mai era constient. Bunica fetei mi-a bătut fata mai mică, de 11 ani. A apucat-o de urechi si a tras-o de i-a smuls cercelul. Au sărit si la mine. Au vrut să-mi bage degetele în ochi pentru că eu m-am pus între ei si copilul meu. El zăcea jos si ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârău, să-l înece în mâl. Când a iesit pe mal, i-au dat cu coada de topor în cap si n-a mai stiut nimic de el. Sora lui mai mică a sunat la ambulantă, să trimită masină. L-au dus la spital la Vaslui, dar acolo nu a avut ce să-i facă si l-au trimis la Iasi. Din ce am înteles, are piciorul rupt în trei locuri, are mai multe vânătăi la cap, dar si trei dinti dati jos. L-au bătut de era să mi-l omoare", a spus mama victimei.

Mama băiatului bătut a mai spus că a fost amenințată înainte cu două zile: „dacã o primesti pe curva aia la tine, eu îti dau foc la casã, iar pe fiicã-ta aia micã pun golani la cale din Focsasca, sã-si batã joc de ea”. 

În urmă cu câteva zile tatăl fetei ceruse și un ordin de restricție împotriva băiatului. 

Citește continuarea aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate