Caz terifiant! O femeie de 40 de ani a murit, după ce i-a explodat gura pe masa de operație. Cum a fost posibil așa ceva

Un caz terifiant a avut loc în India. O femeie a murit, după ce i-a explodat, la propriu, gura pe masa de operație.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre Sheela Devi, o femeie de doar 40 de ani care și-a găsit sfârșitul pe masa de operație, după ce înghițise acid sulfuric. Originară din India, femeia a fost internată la Spitalul Colegiului Medical Jawaharlal Nehru. Doctorii au încercat să elimine otrava din organism cu ajutorul unei țevi de aspirație. Din cauza reacțiilor chimice, gura pacientei a luat foc și a murit.

Pompa care ajunsese în stomac i-a fost fatală, căci în acel moment a luat foc, la propriu, organismul femeii de 40 de ani. Conform surselor medicale, de vină ar fi fost acidul gastric. Este primul accident din istoria medicală.

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Citeste si: Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

Citeste si: Cu cine împarte salonul Mihai Constantinescu. E un milionar celebru care a suferit și el recent un atac cardio-respirator

„Ar putea fi o posibilitate ca ea să fi consumat fosfat de aluminiu, care a eliberat gaz fosfină în plus față de oxidul de aluminiu și alte gaze”, a spus directorul spitalului, conform Dailymail.

fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate