Caz tulburător! Un bărbat a fost arestat după ce a ținut femei sechestrate și drogate în subsolul părinților săi

Un bărbat de 48 de ani a recunoscut că a răpit și drogat mai multe femei pentru a le duce la prostituție, ele fiind ținute într-un subsol insalubru.

Distribuie pe:

Caz tulburător! Un bărbat a fost arestat după ce a ținut femei sechestrate și drogate în subsolul părinților săi
Un bărbat de 48 de ani a recunoscut că a răpit și drogat mai multe femei pentru a le duce la prostituție, ele fiind ținute într-un subsol insalubru.


In articol:

Raymond Rodio din Long Island a fost arestat după ce a recunoscut ce fapte grotești a săvârșit. El a pledat vinovat pentru numeroase acte de violență, corupere sexuală, trafic de droguri și trafic de carne vie.

El a fost condamnat la peste nouă ani de pușcărie, însă a primit și cinci ani de supraveghere post-eliberare. Raymond a fost înregistrat ca infractor sexual.

Bărbatul este acuzat că a traficat 22 de tinere, timp de patru ani, după ce le-a racolat prin intermediul rețelelor de socializare. Când se întâlnea cu fetele, le droga și le încuia în subsolul casei părinților lui, fără duș sau toaletă.

Anchetatorii spun că toți banii pe care îi aduceau fetele îi păstra doar pentru el și își cumpăra cocaină și heroină.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: "Fata de la pagina 3" a ajuns de nerecunoscut. Ce diagnostic i-au dat medicii, după ce s-a culcat cu zeci de bărbați

Citeste si: Imagini terifiante! Un avion cu 177 de pasageri s-a prăbușit în Turcia: ”Este un miracol dacă nu sunt victime”

Citeste si: Drama neștiută a lui Silviu Prigoană. Cum a murit prima soție a afaceristului

Cum a fost prins traficantul de femei

Autoritățile au declarat că bărbatul a fost descoperit mai mult accidental. La un simplu control de rutină în trafic, polițiștii au observat o tânără care nu se simțea prea bine. Ea a recunoscut că este ținută cu forța de către Rodio, pentru a se prostitua. Astfel, oamenii legii au descoperit faptele comise de bărbatul de 48 de ani.

Raymond Rodio obliga fetele să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați prin hotelurile din oraș, dar și în subsolul amenajat cu un pat, pături și piei de animale agățate pe pereți.

Ce spun părinții bărbatului

Anchetatorii cred că părinții bărbatului nu știau nimic din ceea ce se petrecea chiar în subsolul casei lor.

Mai mult, mama lui Raymond nu crede nimic din ceea ce se spune despre fiul său. Tatăl lui însă, spune că bărbatul a pierdut lupta cu drogurile, deși a încercat de nenumărate ori să îl ajute.

Raymon Rodio are doi copii, o fată și un băiat. El figurează ca fiind datornic, el neplătind pensiile alimentare ale copiilor, adică peste 50.000 de dolari.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate