Cazul baietelului asta a uimit lumea medicala! Doctorii i-au recomandat mamei sa faca avort, ea a refuzat si a facut gestul de peste 1 milion de like! Citeste o poveste care te va tulbura!

Un caz interesant a uimit lumea medicala din Marea Britanie si nu numai. Un copil s-a nascut cu 12 degete la maini si la picioare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAceasta malformatie a lui a fost vazuta inca de la primele ecografii, iar medicii i-au recomandat mamei sa apeleze la avort pentru ca micutul nu ar putea sa aiba o viata normala si nici nu ar trai prea mult.

fara descrierePentru Natasha Williams n-a contat si a decis sa riste. L-a adus pe lume pe Ryan Edwards si s-a ingrijit ca el sa fie un copil normal. Desi s-a nascut cu 12 degete la maini si la picioare, acum, la aproape sase luni de la nastere, Ryan pare normal.

fara descriereA inceput sa mearga si totul pare in regula. Totusi, medicii spun ca el va suferi de nanism si de probleme cu inima, dar asta nu o impiedica pe mama lui sa incerce sa ii ofere o sansa la viata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate