Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, declarații incredibile: ”Vom aștepta până ne vom urca pe pereți”

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop a vorbit despre oasele găsite în liziera de lângă casa lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi informații ies la suprafață în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi declarații în legătură cu extragerea ADN-ului

"Nu se intelege din comunicat ce inseamna reluare. Se iau aceleasi oase si se extrage ADN-ul sau se iau alte oase? Totul este ambiguu. Au stopat si se apuca din nou? Din acest moment, aproape sigur nu vor mai spune nimic, vor spune poate cine stie peste cateva saptamani, luni, vor face un raport complet si vor spune atunci. Vom astepta pana ne vom urca pe pereti. Acum se ermetizeaza si mai tare. Au vazut ca spun lucruri contra dansilor. De ce sa reia? Parerea mea e ca nu vor mai da nicio analiza preliminara. Cert e ca nu o sa mai aflam nimic acum, daca spun isi dau seama ca gresesc", a zis Tonel Pop.

Citeste si: Sărbătoare în familia lui Beyonce de România! Fiica ei și a lui Guță a împlinit 5 ani

Citeste si: Nuntă făcută în secret! Actorul Dwayne Johnson și Lauren Hashian au spus ”DA!” după 12 ani

Citeste si: Ultimă oră! Ce se întâmplă cu oasele găsite în liziera de lângă casa criminalului din Caracal

Directorul INML, George Curcă, a anunțat, marți, că "se continua efectuarea testelor si procedurilor fizico-chimice antropologice asupra fragmentelor osoase" și că "pentru a completa datele medico-legale în interesul justiţiei, se desfăşoară un proces de reeşantionare şi de reluare a analizelor ADN, proces care va continua, chiar dacă materialul osos avut la dispoziţie este în stare avansată de degradare".

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate