Cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu a primit mesaje șocante de amenințare: „Am să te bat cu fierul încins în timp ce bărbatul tău vede totul live”

Alexandru Cumpănașu a făcut publice mai multe mesaje de amenințare pe care familia lui le-a primit pe parcursul demersurilor de a-i găsi pe vinovații pentru dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Cazul Caracal nu a fost elucidat nici astăzi, la mai bine de un an de când adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost răpite de Gheorghe Dincă. Presupusul criminal din Caracal a recunoscut că le-a răpit și violat pe cele două fete, însă de-a lungul timpului și-a schimbat de mai multe ori declarația. Nici astăzi nu se știe adevărul, iar cele două familii ale fetelor dispărute nu au liniște.

Citeste si: Gest dureros făcut de mama Alexandrei Măceşanu, la un an de la dispariția fetei: „Este foarte greu să spun în cuvinte”

Familia Cumpănașu, mesaje șocante de ameințare. Avertismentul lui Alexandru Cumpănașu 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu,  a anunțat pe contul lui de socializare că familia lui a primit mesaje șocante de amenințare de la un apropiat al familiei lui Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Fă, pe tine dacă te prind... am să îți tai gura dintr-o oarte și în alta ca la Joker ca să văd dacă mai zâmbești așa pervers. Și dacă mai poți, am să te bat cu fierul încins peste botul ăla de maimuță până când îți cad dinții ca popicele. Și asta în timp ce barbatul tău vede totul live!”, este unul dintre mesajele de amenințare cenzurate.

Alexandru Cumpănașu a făcut publice toate mesajele de amenințare și a transmis un mesaj public.

„Ce i-ați face acestui derbedeu apropiat familei Dinca⁉️ Dragi români, dragi prieteni, dragi cumpanasi, lupta pt Alexandra a fost extrem de dură‼️Lupta împotriva infractorilor și interlopilor este extrem de dură‼️ De aproape un an, familia Dinca prin interpuși a încercat să mă descurajeze atât pe mine și familia mea cât și pe susținătorii acestei cauze nobile în a le dovedi vinovăția‼️Au fost multe încercări si multe manevre.

O să le povestesc cu altă ocazie. Deocamdată vreau sa va pun aici CÂTEVA din mesajele primite în privat de mine, sotia mea și alte femei. Cu scopul de a intimida și de a opri bătălia mea în a dovedi că fata și băiatul lui Dinca sunt implicați în trafic de persoane‼️Citiți si spuneti-mi ce merită acest individ⁉️ Până de curând a postat cu cont fals. Gratie bunelor mele relații i-am aflat numele real. Întâmplător este din anturajul familiei Dinca! Limbajul și amenințările folosite și prezentate sunt vechi. Și sunt doar câteva.

Exista din ultimele 10 zile înregistrări audio, mesaje private și multe alte probe directe prin care a amenintat, jignit și în disperare a încercat la final sa scape de lege vrând să negocieze. Îl anunț că nici el și nici familia Dinca și complicii lor nu vor scăpa‼️ Legea este chiar mai dură în SUA cu amenințările și jignirile femeilor. (…)”, a scris Alexandru Cumpănașu, în dreptul pozelor cu mesajele de amenințare.

Galerie foto 
Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies