Cazul Caracal! Misterul dispariției camerei 6 din casa lui Gheorghe Dincă. Gafă incredibilă: procurorii nu știu câte camere are casa ”monstrului din Caracal”

Detalii incredibile ies în continuare la iveală din ”dosarul Caracal”. Avocații Luizei și Alexandrei, profilerul Mihaela Brooks și Alexandru Cumpănașu deființează pur și simplu rechizitoriul procurorilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă făcut-o pe Alexandra să dispară fără urmă, iar procurorii au reușit contraperformanța de a face să dispară o cameră din casa ”monstrului din Caracal”. Este doar una dintre gafele făcute de anchetatori în cazul dispariției celor două fete.

fara descriere

Profilerul Mihaela Brooks a descoperit că procurorii care au realizat rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Gheorghe Dincă au uitat pur și simplu de existența unei camere de la etajul casei acestuia. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei discuții online cu Alexandru Cumpănașu (unchiul Alexandrei), Aurel Moldovan (avocatul familiei Măceșanu) și Carmen Obarșanu (avocatul familiei Melencu).

Cazul Caracal: Unde a dispărut camera 6 din casa lui Gheorghe Dincă?

fara descriere

Citeste si: Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună! Cum se contrazic anchetatorii în rechizitoriul care ar trebui să-l înfunde definitiv pe Gheorghe Dincă

Citeste si: Scandalos! Un tanar a fost nevoit sa isi dezgroape tatal, dupa ce morga daduse cadavrul unei alte familii: "L-au tratat ca pe un sac de cartofi"

Citeste si: De ce Gheorghe Dincă nu a fost pus până acum la ”detectorul de minciuni”

Mihaela Brooks: ”Să vă spun ce există la rechizitoriu, ca să vedeți cât de ”complet” este. Pagina 35: avem descrierea locului faptei, iar la un moment dat avem casa, ne explică despre camere, măsurile acestora, și așa mai departe. Partea de sus avea 6 camere. Acum citez: ”camera 1 era cameră de locuit, camera 2 era pentru păsări, camera 3 – bucătărie, camera 4 – de locuit, camera 5 – cameră de locuit”. Dar eu n-am văzut nicăieri camera 6! Ce era acolo, cum era? Tu îmi prezinți în rechizitoriu 6 camere dar îmi dai răspunsul pentru 5”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate