Cazul Caracal. Nicolae Alexe, fostul adjunct al Poliției Olt, s-ar putea reîntoarce în funcție

Nicolae Alexe, fostul șef al IPJ Olt, s-ar putea reîntoarce în sistem a solicitat pe 23 martie, la Tribunalul Olt, anularea actului prin care a fost destituit din Poliţie.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Nicolae Alexe s-ar putea reîntoarce în funcție


In articol:

Nicolae Alexe este fostul adjunct al Poliției Olt, care s-a ocupat de investigaria dispariției Alexandra Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

Nicolae Alexe a solicitat pe 23 martie, la Tribunalul Olt, anularea actului prin care a fost destituit din sistem. Instanţa a pronunţat marţi o soluţie prin care admite cererea şi dispunere suspendarea executării dispoziţiei de destituire până la soluţionarea definitivă a cauzei.

„Admite cererea şi dispune suspendarea executării dispoziţiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 şi a dispoziţiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR până la soluţionarea definitivă a cauzei”, se precizează pe site-ul Tribunalului Olt.

Citeste si: Emy Alupei a cedat nervos la Survivor România: „De ce sunt așa praf psihic? Vreau să o strâng pe mama în brațe”

Citeste si: Kim Jong-Un și secretul care nu voia să fie descoperit. Adevărul din spatele dispariției și reapariției dictatorului nord- coreean

Citeste si: Românii care au consumat „spirtul-otravă”, mărturii cutremurătoare: „E băutura săracului”

Nicolae Alexe a fost destituit din funcție în luna februarie a acestui an

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că adjunctul şefului IPJ Olt, care se afla la conducerea instituţiei în momentul în care a început ancheta poliţiştilor din cazul Caracal, a fost destituit, urmând a se face verificări cu privire la alte persoane cu funcţii de conducere din IPJ Olt, care ar avea legătură cu ancheta şi care se află în concedii medicale.

Adjunctul şefului IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, a fost destituit în urma modului în care a fost gestionată ancheta privind răpirea celor două tinere la Caracal, în cursul anului trecut, a anunţat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. (Citeste si: Mesajul plin de durere venit din partea unui copil doritor de a avea un telefon pentru a participa la cursurile online: „Când voi primi alocaţia vă voi aduce banii”) 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate