Cazul Caracal. Unde ar fi ascuns Gheorghe Dincă rămășițele Alexandrei Măceșanu

Noi piste în cazul Caracal. Oamenii legii încearcă să înlăture orice suspiciune

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Noi piste în cazul Caracal. Oamenii legii încearcă să înlăture orice suspiciune și să afle unde a sfârșit, de fapt, cadavrul Alexandrei Măceșanu.
Așa că aceștia iau în calcul orice probabilitate.
Potrivit capital.ro, surse din interiorul anchetei au dezvăluit că există suspiciunea ca osemintele fetei să fi fost ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal.

Cazul Caracal. Unde ar fi ascuns Gheorghe Dincă rămășițele Alexandrei Măceșanu

"Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir.

fara descriere

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost arestat la începutul lunii iulie după ce a fost acuzat de răpirea tinerei Alexandra Măceșanu, pe care a luat-o cu mașina la ocazie.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj cutremurător: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra Măceșanu este, fata pe care a luat-o la ocazie, iar apoi a răpit-o și a violat-o. Ulterior, el a declarat că a ars-o într-un butoi din curte. Ancheta continuă, iar organele legii au apelat și la ajutorul FBI.


Gheorghe Dincă a răbufnit în fața anchetatorilor: „Vă bateți joc de mine?”

Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu anchetatorii și a răbufnit în timpul audierilor.

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse, anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casă şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşină. El a vrut să o ducă şi pe gratis. Îl întrebau, „Nu pe gratis?”. Şi el spunea: „Ba da!”.

Vin şi îl întreb la final pe Dincă: „Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?”. Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: „Dom’le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?”. Şi au sărit anchetatorii: „Cum nu parfumul?”. El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic”, a mărturisit Tonel Pop potrivit RTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate