Cazul care a șocat pe toată lumea! Criminalul sadic, care și-a tăiat victima cu toporul şi apoi a violat-o, a fost condamnat!

Cazul criminalului sadic care a șocat pe toată lumea! Bărbatul, care a tăiat victima cu toporul și apoi a violat-o, a fost condamnat!

Distribuie pe:

Autor: A.R.

 Cazul care șocat pe toată lumea! Criminalul sadic, care și-a tăiat victima cu toporul şi apoi a violat-o, a fost condamnat!


In articol:

Bărbatul de 35 de ani, din judeţul Neamţ a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare fiind acuzat de omor, tentativă de omor, viol şi tâlhărie calificată.

Condamnare pentru criminalul din Neamț

Cazul terifiant s-a petrecut pe data 10 iunie 2019 în localitatea Barboşi, locul unde agresorul Constantin Gabriel Diţă se mutase la locuinţa iubitei de aproximativ o lună. Se pare că acesta a cunoscut-o pe femeia prin intermediul rețelelor de socializare. Victima se întorsese de puțin timp din străinătate și credea că bărbatul din Neamț are intenții serioase, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Criminalul sadic și-a omorât propriul socru și mai apoi a încercat să o omoare pe iubita lui, însă nu înainte de a-și pune la plan un plan diabolic. Bărbatul i-a spus victimei că o să o omoare, doar după  ce vor întreține relații sexuale anale.

Citeste si: ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-a împăcat cu Livian: „Am fost la control și...”

Citeste si: Andreea Bănică, accident grav la mare. Primele declarații: „Am crezut că mor...”

Citeste si: Masca, obligatorie și în cimitir! Care este județul în care masca trebuie purtată în mai multe locuri?

Conflictul ar fi pornit de la de la un moment de gelozie din partea individului. În timp ce erau la un grătar la o verișoară din sat, cei doi îndrăgostiți au început să se certe. În momentul în care au ajuns acasă, tatăl victimei a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul a reacționat într-un mod neobișnuit. După ce socrul i-a spus că nu poate să îi jignească fiica în felul acesta, criminalul a mers și a luat un topor și l-a omorât pe bătrân.

„Loviturile au fost atât de violente încât s-a produs o despicare a craniului, lama toporului pătrunzând în craniu în întregime, moartea victimei intervenind instantaneu. Inculpatul a văzut că victima a decedat şi s-a hotărât să o caute pe concubină care se ascundea într-o dependinţă. Nu a reuşit să o găsească şi a adormit pe patul în care dormea în mod obişnuit bătrânul, având toporul lângă el”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care au instrumentat acest caz.

Femeia s-a ascuns în pod de frică

În momentul în care, victima l-a întrebat unde îi este tatăl, atacatorul i-a arătat mai multe fotografii pe telefon. Femeia, speriată, a început să strige după ajutor, iar în momentul respective individual a luat un topor și a început să o lovească peste picioare. Iubita criminalului a încercat să se apere cu mâinile, iar în urma loviturilor primite a suferit răni foarte grave pe antebrațe.

„În urma leziunilor suferite ca urmare a loviturilor ce i-au fost aplicate cu toporul, persoana vătămată a rămas la podea, într-o baltă de sânge, întrucât ridicarea în picioare sau deplasarea deveniseră imposibile. În ciuda acestui fapt, inculpatul nu a fost impresionat de suferinţa femeii şi a rămas lângă dânsa câteva ore, timp în care, profitând de neputinţa acesteia de a se apăra, a întreţinut cu aceasta, prin constrângere, raporturi sexuale anale şi normale, cu toată suferinţa extremă la care o supunea pe aceasta. Diţa Constantin Gabriel i-a spus persoanei vătămate în acest timp că şi-a dorit de mult să aibă un raport sexual anal şi că o va lăsa să moară în chinuri”, au menţionat procurorii.

Bărbatul și-a anunțat familia de cele întâmplate și a decis să plece în județul natal. A luat din portofelul victimei suma de 1.000 de lei, după care a luat maşina pe care o avea închiriată şi a plecat spre Piatra Neamţ. Pe concubină a lăsat-o închisă, gândindu-se că nu are cum să apeleze autoritățile.

Inculpatul a rămas lângă persoana vătămată câteva ore, bucurându-se de agonia ei şi a lăsat-o să se chinuiască în continuare, fiind încredinţat că nu are nicio posibilitate să anunţe pe cineva. Practic, acesta îşi dorea ca femeia să moară în chinuri. Chiar dacă leziunile nu au fost de natură să pună în primejdie viaţa persoanei vătămate, ţinându-se cont de obiectul vulnerant, de intensitatea loviturilor, de locul aplicării acestora, de plăcerea de a privi persoana vătămată câteva ore cum se chinuieşte, ba mai mult de a o viola în acest timp şi de părăsirea acesteia într-o baltă de sânge pe podea, se poate vorbi, în cauză, de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat prin cruzimi", se menţionează în hotărârea instanţei.

La 3 ore după ce individual a plecat, femeia a reușit să apeleze numărul de urgență și astfel la fața locului a fost trimisă o ambulanță.

Agresorul, după ce a ajuns la locuinţa părinţilor şi şi-a luat rămas bun de la aceştia și s-a singur predat la Poliţie. Trimis în judecată, acesta şi-a recunoscut faptele.

Găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la omor, viol şi tâlhărie, bărbatul din Neamț a fost condamnat la 27 de ani de închisoare. Pedeapsa a rezultat, potrivit legii, în urma contopirii condamnărilor primite pentru fiecare infracţiune în parte (18 ani pentru omor, 15 ani pentru tentativă la omor, 7 ani pentru viol şi 5 ani pentru tâlhărie).

Bărbatul a fost obligat să achite victimei 50.000 de euro daune morale şi materiale.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate