Stiri

Cazul copilului otravit cu shaorma se complica! Ce s-a intamplat in casa parintilor: "Erau suparati ca le-a murit copilul, era un moment extrem de dificil"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cazul copilului otravit cu shaorma se complica! Ce s-a intamplat in casa parintilor: "Erau suparati ca le-a murit copilul, era un moment extrem de dificil"
 
Au aparut noi detalii in cazul mortii micutului Theodor Nedelcu, in varsta de trei ani si jumatate, mort in conditii suspecte, la mai putin de 24 de ore dupa ce a mancat din shaorma. 
 
In prezent, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei se zbat sa rezolve misterul care invaluie moartea copilului din orasul Pantelimon, adus „deshidratat grav, aproape incompatibil cu viata” la Camera de Garda a Spitalului de Boli Infectioase „Matei Bals”.
 
Bunicii nu i-au lasat in casa
 
Pe parcursul anchetei, agentii de la Directia de Sanatate Publica Ilfov, care era responsabila cu preluarea probelor din locuinta micutului, nu au reusit sa-si indeplineasca misiunea. „Agentii DSP Ilfov au mers la adresa micutului chiar in ziua in care s-a intamplat tragedia si acasa au gasit doar bunicii. Le-am spus de ce suntem acolo, ca am venit sa facem teste epidemiologice, insa accesul pe proprietatea lor a fost refuzat total”, ne explica Dr. Danut Craciun, director executiv in cadrul Directiei de Sanatate Publica a judetului Ilfov.
 
 
„Erau suparati ca le-a murit copilul, era un moment extrem de dificil pentru ei si nu s-a putut tine un dialog. Legea nu ne premite mai mult de atat. Acum dosarul se afla la Parchet, ei pot emite mandat, dar e tardiv sa mergi dupa mai mult de 24 de ore pentru testari epidemiologice (n.r. - familia a inceput sa se simta rau in seara zilei de marti, 15 mai)”, a mai spus purtatorul de cuvant. Daca procurorii vor stabili ca intoxicatia s-a produs la fast-food, cei de la DSP Ilfov vor intra din nou in circuitul anchetei, potrivit evz.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune