Cazul Dâmbovița se complică. O altă minoră a dispărut în ziua sosirii olandezului în România!

Miercuri, atunci când cetățeneanul olandez bănuit de uciderea Adrianei din Dâmbovița a ajuns în România, o altă adolescentă a dispărut.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Minora dispărută se numeşte Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentând două inimi, relatează antena3.ro.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, iar în picioare avea adidaşi negri.

Momente cumplite în Dâmbovița! Micuța Adriana a fost adusă acasă în sicriu

Momente cumplite în localitatea din Dâmbovița de unde era micuța Adriana, fetița de 11 ani ucisă. Ea a fost adusă acasă în sicriu.

În fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte.

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar parintii fetei acu atat mai mult, abia au avut curaj sa isi priveasca copilul. Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei. Pe langa asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce trupul ei a fost găsit, astfel încât, semnele morții chinuite au rămas destul de vizibile. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate