Cazul din Timișoara a cutremurat țara! O familie din București a fost intoxicată și ea din cauza unei deratizări

Cazul din Timișoara a creat revolte. Ce se întâmplă cu oamenii care au trecut prin același lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cazul din Timișoara a creat revoltă în jurul oamenilor. Mai mult decât atât, oamenii sunt cutremurați de decesul a trei persoane, alte zeci fiind internate în spital.

Astfel, un bărbat din București, din cartierul Berceni, susține că el și familia sa au fost la un pas de o tragedie, după ce s-a făcut deratizare și în blocul în care locuiesc aceștia.

Citeste si: VIDEO | Ea este tânăra mamă decedată în blocul din Timișoara! Femeia, băiatul ei și încă un copil au murit otrăviți după dezinsecție - Autoritățile au intervenit după 48 de ore

Citeste si: Imagini emoționante cu bebeluși aflați la Terapie Intensivă. În fața suferinței, părinții și asistentele încearcă să aducă un zâmbet

Citeste si: Informații de ultimă oră în cazul pacienților de la Timișoara. Numărul persoanelor internate în spital crește alarmant de la o oră la alta

”Când am văzut ce s-a întâmplat la Timișoara, soția mea a început să plângă. Pentru că am fost la un pas de a ni se întâmpla acest lucru”, povestește bărbatul din cartierul Berceni, cartierul din sudul Capitalei, potrivit Libertatea.

Soția sa a avut stări de sufocare, iar fetița de trei ani a fost internată pe perfuzii. Fetița a ajuns la ”Grigore Alexandrescu”.

„Într-o dimineață, când se pieptăna, soția mea a început să tușească. Am tușit și eu. Am auzit-o tușind și, apoi, horăcăind pe fiica noastră, care nici nu împlinise trei ani”, a povestit bărbatul.

Incidentul s-a produs în urmă cu patru luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate