Cazul fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în presa din Italia! Jurnaliștii italieni: ”Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a cerut ajutorul”

În presa italiană a apărut pe 2 octombrie un articol despre ”cazul Caracal”, cu titlul ”Omorâte sau dispărute? Misterul fetelor românce”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Jurnaliștii italieni au făcut un amplu articol despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în care povestesc soarta celor două fete, răpite de Gheorghe Dincă și despre care nu se mai știe nimic.

”Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dispare la 24 iulie 2019, după ce a fost luată cu autostopul de Gheorghe Dincă, un mecanic în vârstă de 65 de ani din Caracal (un oraș aflat la aproximativ 140 km de București, în sud -vestul țării). Bărbatul a închis ușile mașinii sale cu geamurile vopsite și apoi a dus-o pe fată la casa lui, unde a legat-o, a violat-o și a bătut-o. În 25 iulie dimineața, la ora 11.00, Alexandra, profitând de absența bărbatului, a telefonat de trei ori la 112 de la un telefon vechi, fără SIM, găsit în locuință. Ea spune că a fost răpită și încearcă să descrie ceea ce vede în jur, pentru a-i face pe oameni să înțeleagă unde se află: este supărată, este foarte speriată. Poliția a localizat-o la două dimineața și solicită simultan și obține imediat un mandat de la judecător pentru intrare, dar va intra doar 4 ore mai târziu, la 6.00. Ei petrec, prin urmare, 19 ore de la apelurile fetei  la casa lui Gheorghe Dincă”, se arată în articolul celor de la emisiunea ”Chi l’ha visto?” de pe RAI3, unde a fost difuzat și un material în care se solicită ajutorul italienilor, după ce au fost martori care susțin că le-ar fi văzut pe fete în Italia.

Citeste si: Gheorghe Dincă, pus la zid! Un om de afaceri din Arad a făcut dezvăluiri despre el: "Există un dosar penal pentru...”

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava! Ce se întâmplă cu „monstrul din Caracal”

fara descriere

”Mulți români ne-au scris și au vorbit despre prostituție. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a contactat, de asemenea, solicitând ajutor. Bărbatul, candidat la președinția țării, duce de luni de zile o luptă pentru a-și găsi nepoata și datorită lui a fost deschisă o anchetă la nivel național, de care se ocupă  DIICOT-ul central din București (anti-mafie și antiterorism românesc)”

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate