Cazul Paul Walker nu e singular. Au mai fost asemenea drame in lumea filmului. Ei sunt actorii celebri care au murit in timpul filmarilor! Vezi ce s-a intamplat cu peliculele

Fanii seriei "Fast&Furoius" stau ca pe jar! Suparati ca actorul care interpreta rolul principal, Paul Walker a murit sambata, ei nu stiu daca a saptea parte a seriei va mai fi lansata, in 2014, asa cum era programat filmul. Aceasta nu e singura superproductie care pierde un actor prinicpal. Asemenea tragedii s-au mai intamplat, dar pelicula tot a ajuns pe marile sau micile ecrane.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePaul Walker a murit sambata trecut intr-un accident rutierProducatorii partii a saptea din seria "Fast&Furious"(n.r. Furios si iute) s-au reunit de urgenta zilele trecute, la scurt timp dupa cumplitul accident rutier in care Paul Walker, 40 de ani si-a pierdut viata. Acesta interpreta rolul lui Brian O'Connor, unul dintre personajele principale ale productiei. Producatorii au demarat discutii in urma carora se va stabili care va fi soarta kalooga_36441" Fast&Furous 7". Filmul trebuia sa fie lansat in 2014, iar Walker inca mai avea de filmat unele scene. In ianuarie, de exemplu, actorul trebuia sa mearga in Dubai pentru a finaliza filmarile. Practic, inca nu se stie daca productia va mai fi lansata.

Totusi, in istoria cinematografiei, au mai existat cazuri similare, cand actorii care asigurau rolurile principale au murit, iar filmele au ajuns pana la urma la public.

In 1994, fiul lui Bruce Lee, Brandon si-a pierdut viata in timpul filmarilor la "The Crow"(n.r. Corbul). Intr-o scena cand mai multi mafioti urmau sa il impuste, brandon a fost nimerit de o schija. Filmul a fost lansat, in locul lui Brandon jucand un figurant a carui fata a fost modificata pe computer.
fara descriere
Oscarizatul kalooga_36441" Gladiator" a fost marcat de o tragedie de asemenea. Personajul principal interpretat de Russell Crowe ajunge din general roman, un sclav vandut in Roma. Este cumparat de proprietarul unui ludus, adica scoala de gladiatori, interpretat de Oliver Reed. Actorul a murit, in urma unui infarct, fix in timpul filmarilor in 1999! Filmul a fost lansat in 2000, fiindu-i dedicat. Locul artistului a fost luat de un alt actor a carui figura a fost generata pe computer. In alte cadre s-a folosit un manechin.
fara descriereOliver Reed a jucat rolul unui fost gladiator care si-a castigat libertatea. El il salveaza pe Maximus, personajul principal interpretat de Russell Crowefara descriere
In 2008, in timpul post productiei Batman-Cavalerul negru, Heath Ledger, interpretul personajului Joker a murit din cauza unor medicamente. Actorul filmase deja toate cadrele, asa ca filmul a fost fara probleme, productia fiindu-i dedicata! Mai mult, Ledger a primit un Oscar post-mortem.

In prima serie a serialului "Spartacus", in 2010, rolul celui mai celebru gladiator era jucat de Andy Whitfield. Actorul a fost diagnosticat cu cancer si a inceput tratamentul. Producatorii au vrut sa il pastreze, dar filmarile la urmatorul sezon trebuiau incepute. Asa ca au creat un alt sezon, a carui actiune se desfasura inainte ca personajul Spartacus sa intre in scena. In 2011, Whitfield a pierdut lupta cu boala, iar rolul sau a fost preluat de alt actor, care semana cat de cat cu el. E vorba de Liam McIntyre care a jucat pana la finalul seriei. Totusi, in ultimul episod dupa moartea lui Spartacus, in cadrul de inchidere personajul reapare viu, in arena gladiatorilor strigandu-si numele, in imagine fiind Andy.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate