Cazul șocant al unei copile de 16 ani! Mătușa ei o obliga să se prostitueze

Din nefericire, aproape jumătate din victimele traficului de persoane din România sunt minore. Iată un caz tulburător al unei tinere de 16 ani, prostituată de mătușa ei.

Cazul șocant al unei copile prostituate chiar de mătușa ei.
Autor: I.N.

In articol:

Cazul șocant al unei copile prostituate chiar de mătușa ei.
Cazul șocant al unei copile prostituate chiar de mătușa ei.

În urma celui mai recent raport realizat de reprezentanții Departamentului de Stat al SUA, a fost evidențiat faptul că mai mult de jumătate dintre victimele traficului de persoane din România anului 2019 au fost minore.

Preşedinta unicei asociaţii din ţară ce este autorizată în recuperarea şi protecţia minorilor care cad pradă sclaviei sexuale, Iana Matei, a prezentat cazul unei copile din Călăraşi ce a fost traficată chiar de mătuşa ei.

”Eroul anului” 2006 este o româncă

Iana Matei este românca declarată în 2006 „Eroul anului” chiar de către Departamentul de Stat al SUA, titlu primit pentru lupta ei  împotriva traficului de fiinţe umane. Aceasta a fost recompensată cu „Premiul pentru Abolirea Sclaviei” de către Camera Lorzilor din Marea Britanie, în anul 2007. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Un adăpost fondat în anul 1999, unde sunt îngrijite şi reabilitate victimele traficului de persoane se află în Argeș. 

Centrul Reaching Out este condus de Iana Matei, iar la momentul actual sunt îngrijite 10 fete.

Cazul șocant al unei copile prostituate chiar de mătușa ei.
Cazul șocant al unei copile prostituate chiar de mătușa ei.

Citeste si: Premierul Ludovic Orban: Nicuşor Dan este candidatul PNL

Citeste si: Scandal uriaș în industria HORECA! Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, face scandal că alții își bat joc de prevederile Guvernului! Imaginile care demonstrează că ”fițele sunt favorizate”

Citeste si: ”I-au fracturat coastele când...”: un regizor a decedat în urma unui gest necugetat al angajaților de la Spitalul Floreasca

Povestea incredibilă a fetei prostituate de mătușa ei

Unul dintre cele mai impresionante cazuri explicate de Iana Matei este al unei fete în vărstă de 16 ani din Călăraşi, care a fost victimă a traficului de persoane începând de la 13 ani, fiind amendată de zeci de ori de către poliţişti până la vârsta de 15 ani

Iată declarațiile cutremurătoare ale Ianei Matei, cu privire la cazul fetiței prostituate chiar de mătușa ei: „La un moment dat, copila a rămas însărcinată, a născut, iar când a ieşit din spital nu avea unde să stea, pentru că cea care era pe mână cu traficanţii era de fapt mătuşa ei.  Ea o trimitea la produs, iar mătuşa stătea în aceeaşi casă cu copila şi mama ei. Iar copila s-a dus la poliţie şi i-a rugat să o ajute, că nu are unde să stea şi că a născut. Poliţistul i-a zis: ”Marş. Ştiu cine eşti. Nu avem ce să îţi facem. Du-te la Protecţia Copilului”. S-a dus atunci la Protecţia Copilului Călăraşi, iar cei de acolo i-au spus că îi pot lua copilul, dar că nu au ce face cu ea. Copila s-a speriat şi le-a spus că nu le dă bebeluşul. Cei de la Protecţia Copilului Călăraşi au ameninţat-o: ”Ba ne dai copilul, că trimitem mascaţii şi venim să îţi luăm copilul”. Un vecin s-a milostivit de ea şi a lăsat-o să doarmă în hambar cu copilul. Ea a fost ulterior operată de apendicită, după care s-a întors în hambar cu copilul- pe care n-a vrut să-l abandoneze. Cineva a aflat de ea, ne-a anunţat şi am adus-o cu copilul la centru. Acest caz exprimă situaţia traficului de persoane din România”, spune Iana Matei, citată de adevărul.ro. Adolescenta în cauză, de origine din Călăraşi, se află de doi ani la adăpostul condus de către Iana Matei

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prognoza pentru 29 iunie - 12 iulie: Temperaturi medii în jurul valorii de 30 de grade în prima săptămână

Evelin, o fetiță de trei ani a fost diagnosticată cu o boală al cărei leac nu se găsește în România. Părinții sunt disperați: „Vă implorăm, deschideți ochii...”

”Îți dau inelul, te-am pupat, pa-pa” - Scandalul dintre Berna și Philip continuă

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

Fulgy de la Clejani a fost arestat. Momente de groază, după ce un bărbat s-a prăbușit inconștient

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies