Cazul șocant al unui bebeluș român de cinci săptămâni. A murit în Anglia după ce a fost trimis de două ori acasă

Un bebeluș a murit în Anglia din cauza septicemiei. Cadrele medicale au trimis băiețelul de două ori acasă.

Distribuie pe:

Cazul șocant al unui bebeluș român de cinci săptămâni. A murit în Anglia după ce a fost trimis de două ori acasă


In articol:

Autoritățile engleze fac cercetări după ce un bebeluș, de doar cinci săptămâni, a murit la începutul lunii decembrie. Luchii Gavrilescu a murit de septicemie. Părinții micuțului, Vlad Gavrilescu şi Laura Cooke, ambii în vârstă de 29 de ani, așteaptă răspunsuri în acest caz.

Luchii Gavrilescu a murit la începutul lunii decembrie, după ce medicii l-au trimis de două ori acasă, scrie Kent Online. Băiatul a fost înmormântat cu onoruri aduse de zeci de oameni, însă decesul lui a lăsat multă durere și multe semne de întrebare.

Citeste si: Una dintre cele mai îndrăgite războinice de la Exatlon, în lacrimi! A murit! ”Eu nu pot crede așa ceva! Am o mare durere în suflet”

Citeste si: A preferat să moară ca să scape de soțul violent! O femeie din Frumușani s-a aruncat în fața unei mașini de frica bărbatului

Citeste si: Gestul nebunesc făcut de un bărbat din Argeș: A făcut live pe Facebook în timp ce și-a incendiat mașina

Autoritățile locale au demarat o anchetă

Autoritățile locale au demarat o anchetă, la o lună de la dispariția micuțului, la spitalul din Margate unde medicii au recunoscut faptul că „puteam face mai multe. Moartea micuţului putea fi evitată”.

În prezent, nimeni nu a plătit pentru moartea lui Luchii Gavrilescu, deși părinții speră ca cineva să dea socoteală pentru asta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate