Cazul Sorina. Avocatul familiei Șărămăt a făcut plângere penală pentru...răpire! Fetița a fost dusă în SUA

Avocații familiei Șărămăt încearcă să o aducă pe Sorina înapoi în țară și să o redea asistenților maternali care au avut-o în grijă până acum.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Joi, judecătorii au decis soarta Sorinei, părinții adoptivi au putut să ia pașaportul micuței, iar duminică dimineața mama adoptivă și copila s-au urcat în avion cu direcția SUA.

Între timp, în țară, încă de joi, avocații familiei Șărămăt au pornit un alt război în Justiție. Au fost depuse mai multe dosare la judecătorie pentru mai multe procese penale. Avocata Ioana Constantin a anunțat în această dimineață că a depus o nouă plângere penală, după plecarea Sorinei din țară. Este vorba despre o plângere care are ca obiect ”săvârșirea infracțiunii de grup organizat, răpire de persoane, abuz în serviciu, împotriva doamnei procuror Pițurcă”.

Citeste si: Prima fotografie cu Sorina și părinții adoptivi în SUA

Citeste si: Sorina a plecat în SUA! Mama adoptivă și fetița au părăsit țara duminică dimineață

Citeste si: Fotografiile pe care familia asistenților maternali din cazul Sorina le-au transformat în icoane! ”Asta ne-a mai rămas” | EXCLUSIV

 

fara descriere

Aocata, care este unul dintre apărătorii familiei Șărămăt, susține că războiul nu s-a terminat și că ea speră că Sorina va fi adusă într-un final, înapoi în țară, la familia care a crescut-o până acum.

”Războiul încă nu s-a terminat. La sfârșit va fi de partea noastră. Sunt proceduri juridice, iar organele de cercetare penală trebuie să își facă datoria”, a precizat avocata familiei Șărămăt, Ioana Constantin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate