Cazul Sorina! Ce au spus asistenții maternali despre fetița pe care au avut-o în grijă timp de 7 ani: „Va fi traumatizată”

În urmă cu doar câteva luni, soții Șărămăt, asistenții maternali care au avut grijă de Sorina, spuneau că micuța nu va rezista departe de ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Soții Șărămăt au avut-o în grijă pe Sorina timp de șapte ani. Deși i-au fost asistenți maternali încă de când era doar un bebeluș, familia nu a adoptat-o pe copilă. „Ni s-a spus ca fata nu e scoasă la adopție și că e vizitată de părinți”.

Familia Șărămăt spune că Sorina a știut de la început că nu este fiica lor naturală, dar că își dorea mult să stea cu ei.

”Fetița știa de când era mică, am încercat să îi explic. I-am zis că sunt mama care a adoptat-o. Știe absolut totul fetița”, au declarat asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina. ”Copilul (Sorina, n. red.) nu a vrut niciodată să plece. Există proces verbal în care se vede că nu m-am opus. Le-am permis (familiei care a adoptat-o pe Sorina și autorităților, n.red.) să intre în curte să vorbească cu fetița. Ea a început să plângă”, a mai povestit ea.

Citeste si: Alex Bodi, pus în genunchi de rival. Este știrea momentului. Totul s-a petrecut rapid - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Ce le făcea Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., victimelor minore! Bunica a intrat peste el: „O săruta, a împins-o și...”

Citeste si: Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț la 20 de ani de la divorț! Cei doi artiști au fost surprinși în ipostaze tandre în miez de noapte

Ce au spus asistenții maternali despre plecarea micuței Sorina

Înainte ca Sorina să plece din România în SUA, alături de familia Săcărin, asistenții maternali spunea că vor renunța la ea abia la cerea ei și că minorei nu-i va fi bine departe de ei.

”De ce nu o dau pe post (cei din familia adoptatoare, n. red.), să spuna fetița ”Să nu mă mai căutați!”. Atunci vom renunța. Până atunci mergem și la CEDO dacă e nevoie. (…) Fetița daca va ajunge acolo (în SUA, n. red.) nu va trăi. Fetița aceea va fi traumatizată. Ceva se va întâmpla cu ea”, spuneau ei, cu lacrimi în ochi, în urmă cu câteva luni, înainte ca Sorina să plece în Statele Unite ale Americii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Doliu imens în lumea filmului! Unul dintre cei mari actori ai lumii a murit. Fanii vor plânge

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Primele imagini cu burtica de gravidă a fiicei "latifundiarului din Pipera" | VIDEO EXCLUSIV

Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies