Cazul Sorina! Cristi Mitrea a semnat petiţia prin care se cere ca fetiţa abuzată de procuroare să rămână cu actuala ei familie! Fostul iubit al Andreei Mantea a fost impresionat de suferinţa Sorinei!

Cazul Sorina. Luptătorul Cristi Mitrea a semnat petiţia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cazul Sorina. Prietenii fostului partener al Andreei Mantea au aflat că Cristi Mitrea a semnat petiţia care circulă pe internet de câteva zile, intitulată “Petiţie online pentru Sorina, fetiţa dată spre adopţie în SUA, merită un viitor în România, alături de familia ei”. Mitrea, care are un băieţel cu Andreea Mantea, a postat petiţia pe pagina sa de facebook, iar amicii săi au văzut-o şi au semnat-o, la rândul lor. (vezi ce tatuaj are pe piept Cristi Mitrea)

Citeste si: Cazul Sorina! Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a legalizat adopțiile internaționale! Actualul șef SIE a condus guvernul doar 3 luni

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cazul Sorina! Andreea Esca, pe site-ul unei fundații care promovează adopțiile din România! Cât ”costă” un copil și unde ajung banii?

Citeste si: Ce spune avocatul despre situația Sorinei! E strigător la cer: ”Părinții adoptivi și-au dat acordul” la violență

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a târât-o pe asfalt 

Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată vineri de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni.

fara descriere

Cazul Sorina. Procuroarea este cercetată

Cazul Sorina. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate