Cazul Sorina. Lovitură dură dată de avocata familiei Șărămăt imediat după ce judecătorii au decis că fetița poate pleca în SUA

Lovitură dură în cazul Sorina. Magistrații din Slatina au decis astăzi că Sorina poate fi scoasă din țară.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Imediat după ce judecătorii de la Slatina au decis că Sorina poate să plece din țară cu părinții adoptivi, la București au fost demarate trei procese pentru împiedicarea scoaterii din România a fetiței.

fara descriere

Cazul Sorina. Magistraţii de la Judecătoria Slatina au respins joi dimineață cererea procurorului general, care a solicitat  ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina. Astfel judecătorii au decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabilită în SUA.

fara descriere

Apărătorii soților Șărămăt încearcă să împiedice plecarea Sorinei în America

Imediat, apărătorii soților Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, au reacționat. ”După o noapte de muncă la Craiova, copii ale dosarului "Sorina", au ajuns în București pentru a demara astăzi cele 3 procese pentru a împiedica adopția abuzivă și ieșirea din țară a Sorinei”, ne-a precizat Cătălin Berenghe, unul dintre cei care s-a implicat în cazul Sorina. Alături de acesta, la transportul documentelor s-a aflat și fratele Sorinei.

fara descriere

 

Conform avocatei Ioanei Constantin, la București a fost deja depusă cererea de constatare a anulării adopției și cererea de suspendare a efectelor adopției. De asemenea, apărătorii familiei Șărămăt vor să ceară în procedură de urgență anularea pașaportului Sorinei. 

De când a fost luată din casa familiei Șărămăt, cu forța, de procuroarea Pițurcă, Sorina a locuit în Craiova cu mama adoptivă. Aceasta a așteptat primirea pașaportului micuței pentru a putea pleca cu ea în SUA, acolo unde se află soțul și ceillați doi copii ai familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate