Cazul Sorina se mută la CEDO! Anunțul familiei Șaramăț: ”Vreți sau nu vreți, ea se va întoarce acasă”

Familia Șaramăț din Baia de Aramă nu renunță la Sorina și anunță că vor merge la CEDO pentru anularea adopției fetiței care a ajuns în Statle Unite, la familia Săcărin.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Lupta pentru Sorina continuă, iar familia din România a fetiței anunță că va merge mai departe, chiar dacă instanțele nu le-a dat câștig de cauză.

Într-un mesaj postat în urmă cu câteva zile, Adelina Bălănescu, fiica cea mare a soților Șaramăț, a dezvăluit că familia ar putea cere la CEDO anularea adopției.

Familia Șaramăț: ”Imposibil să nu vadă nimeni adevărul”

”Scârbiți încă o dată de judecătorii României, care au arătat că omul moare cu dreptatea in mână că nu contează ce dovezi ai și că ai dreptate, contează doar că primesc ordin de sus adică Președinte, parlamentari sau chiar oameni care au multi bani ce pot face ,,presiuni”. Păcat de voi că ați stat si v-ați tocit coatele prin facultății, că nu știți să vă respectați pe voi ca oameni și meseria voastră…

Astăzi nu am pierdut noi un proces cu Sorina ci am pierdut noi toți ca români. Astăzi ni se întâmpla nouă, mâine, vouă.(...)

Citeste si: Cazul Sorina! Ce spun profesorii din SUA ai fetei adoptate din Baia de Aramă? Imagini de la școala la care merge românca! EXCLUSIV

Stați calmi și relaxați domnilor că noi nu o să renunțăm. Terminăm cu România, mergem la CEDO și atunci o să vedem. Imposibil ca nimeni să nu vadă adevărul și să vedem cât mai puteți să vă întindeți antenele și până unde”, a scris fiica soților Șaramăț pe contul ei de socializare.

familia Șaramăț

Familia Șaramăț încă luptă pentru Sorina

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Femeia este convinsă că până la urmă, cea pe care o consideră soră, se va întoarce acasă, în România, unde îi este locul. Ea susține că fata a fost practic răpită și dusă în America și spune că o așteaptă la Baia de Aramă pentru a-și cunoaște nepoțeii (între timp, Adelina a devenit mamă).

”Sorina, sper să poți citi postările noastre”

”Sorina, că vreți sau nu vreți, o să se întoarcă acasă, unde îi este locul și este iubită. Puteți să îi băgați în cap ce vă trece vouă prin minte, ea știe în inima ei că nimic din ce spuneți voi despre noi nu este adevărat.

Sper ca într-o zi să aflu ce a avut Sorina atât de deosebit de ați răpit-o cu pretextul că faceți un bine.

Citeste si: Sorina, fetița din Baia de Aramă, mesaj dur din SUA către cei care au crescut-o: ”Copiii nu trebuie să fie în plasament toată viața lor”

Sorina, sper ca într-o zi să poți citi măcar o parte din postările noastre și să nu uiți că aici, în Romania, ai o familie care a luptat și luptă pentru tine și care te iubește enorm de mult. Copilul nostru, puiul nostru, gândul nostru e mereu la tine, te așteptăm să iți cunoști nepoțeii. Te iubim”, a scris fiica soților Șaramăț pe contul ei de socializare.

Sorina s-a adaptat în America, la familia adoptivă

Sorina avea 8 ani când a fost adoptată de o familie din Statele Unite, pe 21 iulie 2019. Până atunci, ea a fusese crescută în familia unor asistenți maternali, care s-a opus adopției. Scenele cu fetița scoasă cu forța din casa familiei Șaramăț au creat un puternic impact emoțional și au dus la o dezbatere publică de proporții despre acest caz.

Sorina

Sorina a fost scoasă cu forța din casa asistenților maternali

În timp ce Sorina a dat semne că s-a adaptat perfect vieții în America și chiar a spus că nu vrea să se mai întoarcă în România, familia din Baia de Aramă a continuat să lupte pentru anularea adopției, până acum fără rezultat.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Veste uriașă pentru Sorina Săcărin, fetița adoptată din Baia de Aramă! Micuța are, oficial, cetățenie americană

Horoscop 1 Decembrie 2021: Gemenii sunt extrem de motivați, Săgetătorii sunt nevoiți să își asume o serie de riscuri în această zi

ȘOC TOTAL ÎN GERMANIA! Decizia luată în cea mai puternică țară din UE

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies