Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Cazul Sorina. S-a aflat că Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cazul Sorina. E clar că Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa. “Inspecția Judiciară a început o anchetă disciplinară împotriva procurarei Maria Pițurcă, cea care a târât-o pe fetița din Baia de Aramă ca pe un calorifer, în baza unui mandat de percheziție (încălcând legea civilă privind executarea hotărârii judecătorești de încredințare a minorului). IJ cerut CSM suspendarea ei din funcție până la terminarea anchetei. Parcă văd că secția pentru Procurori a CSM o va albi.”, a postat Bodu, fostul şef al Fiscului.

Citeste si: Cazul Sorina. S-a înaintat plângere penală împotriva procurorilor Secției Speciale

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina, fetița adoptată în America, „țigancă” și „nebună”! Totul s-a întâmpla în fața celor de la Protecția Copilului

Citeste si: Mama adoptivă a Sorinei, dezvăluiri incredibile: „Asistenții spuneau că am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe...”

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a târât-o pe asfalt 

Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni. (vezi ce salariu uriaş are Maria Piţurcă)

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă  

Cazul Sorina. Nu mai e un secret că Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la Protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate