Cazul Sorina. Traseul de la A la Z al fetiței de 8 ani care a ajuns în America! S-a împiedicat de obstacole

Cazul Sorina. Micuța de opt anișori a trecut prin momente nu atât de plăcute în călătoria spre America. Ce s-a întâmplat în aeroportul din București.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cazul Sorina. Iată firul întâmplărilor, în ordine cronologică.

Duminica. 21 iulie 2019. Ora 05:00 A.M. Aeroportul Henri Coanda Otopeni - Sorina și părinții ei au mers la controlul pașapoartelor pentru a merge spre New York. Când ajung la polițistul de frontieră, sunt scoși din rând și duși într-o zonă specială pentru ceea ce părea un control amănunțit, dar avea să se dovedească o încercare de le fi interzisă plecarea.

Când intră în zona specială dedicată "suspecților", Gabriel Săcărin vede pe ecranul unui computer o foaie A4 pe care scrie că din ordinul procurorului general Sorina Săcărin nu poate părăsi țara, conform ziare.com.

Citeste si: Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart! Ce a apărut pe pagina sa, la scurt timp

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Carmen Șerban pentru două fetițe cu grave probleme de sănătate! ”Să avem inima deschisă și să ajutăm”

Citeste si: Tragedie în lumea sportului! A murit sportivul Maxim Dadashev

Tatăl nu a reușit să vadă toate detaliile, dar ordinul nu ar fi putut fi unul procedural.

De la ora 05:00 pânp la 06:45 polițiștilor de frontieră le sunt prezentate toate hotărârile judecătorești care confirmă adopția. Poliția de frontieră a admis că toate actele sunt în regulă și că fetița de opt ani poate să plece. Din păcate, primele bilete le-a pierdut, iar acest lucru i-a afectat foarte tare. Mai mult decât atât, au fost nevoiți să cumpere alte bilete, în ultimul moment, cu destinația America, fiind foarte scumpe. Gabriel Săcărin a mers și a achiziționat biletele. Apoi se urcă în avion, cu emoții că ar putea fi debarcați la Frankfurt. Din fericire, ajung cu bine acolo, unde schimbă avionul către SUA. În momentul în care a ajuns în America, Sorina s-a fotografiat alături de soții Săcărin, zâmbind.

”Operațiunea cazul Sorina” pare a fi desprins din filmul ”Argo” care redă operațiunea de salvare din 1981 din Iran a ostaticilor americani.

Surse judiciare spun că întârzierea ar fi fost din ordinul procurorului Iorga Moraru și avea ca scop asigurarea că nu va mai fi timp pentru că pe pașaportul Sorinei să fie pusă viza de SUA. Dacă se întâmpla asta, luni, Ramona Săcărin ar fi trebuit să meargă cu Sorina pentru expertiză.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate